Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bytter ingen krise

Av Vegard Herlyng. Publisert  05.10.2009
Brynekampen viste at Kongsvinger er meget godt i stand til å takle både skader og karantener  

Eddie er tilbake.
Mediene har i hele år vært opptatt av at de andre topplagene har mye bedre bredde i stallen enn KIL, men etter brynekampen vet vi ikke helt. Da Steinar Strømnes måtte ut hadde vi Edier Frejd i bakhånd, og Henry Joseph Shindika spilte sin første kamp fra start på grunn av en skade på Ørjan Berg Hansen og karantene på Johan Nilsson Guiomar.

Jonas Johansen har også noen timer på benken i år, men gjorde igjen en solid kamp da han fikk sjansen.

Det er vel ikke så ille å sette innpå Magne Sturød og Kai Risholt når det butter litt heller? Og mot Bryne hadde vi fortsatt Olav Dalen, Fredrik Nilsen, Andreas Moen og Lars Christian Krogh Gerson på benken. Undertegnende kan aldri huske en KIL-stall med en slik bredde.

Steinar Strømnes måtte altså ut før pause, og rett etter kampen kunne han ikke si noe om alvorlighetsgraden:

- Det er en krampe i lyske og hofte og jeg vet ikke hvor alvorlig det er. På mandag er det lettere å si noe om det, sa Steinar til kil.no i garderoben.

Magne erstattet Tuelo mot slutten. Da han fikk sjansen alene med keeper fra skrått hold burde han nok punktert kampen.
Edier Frejd erstattet Strømnes, og til tross for flere uker på sidelinjen imponerte han med glitrende duellspill. Også Steinar var imponert:

- Eddie var fantastisk i lufta og gjorde det meget bra. Jeg er utrolig glad for tre viktige poeng og mener laget gjør en bra andreomgang, sa Steinar.

Også Eddie, som ble kåret til banens beste av lokalavisa Glåmdalen, var tilfreds:

- Det er dette man trener for. For å spille altså. Jeg regnet ikke med å få bidra i dag, men det var kult å få sjansen. Jeg kjenner litt til skaden, men nå er det ti dager til neste kamp og de dagene vil nok gjøre meg godt, sa Eddie.

Han understreket flere ganger hvor fornøyd han er med det medisinske støtteapparatet:

Jonas på vei tilbake på midten.
- De er kanonbra, sa han, og tenkte på Fredrik Birkemo, Sondre Buvarp, Dag Salicath og Winnie Lind.

Mot slutten ruvet Eddie virkelig i midtforsvaret. Uansett hvor Bryne slo ballen inn steg han til værs og knuste all motstand.

- Som stopper er det ganske greit å komme inn som innbytter. Det er jo mye posisjonsspill og jeg kan se an litt for å komme meg inn i kampen. De andre er flinke til å prate og hjelper meg inn i matchen, fortalte Eddie, som gledet seg over det som skjedde etter pause:

- Da turte vi endelig å spille fotball og viser god lagmoral. Derfor vinner vi mot Bryne, slo han fast.
Magnus har vært i knallform i det siste, men søndag ble han byttet ut i pausen. Likevel en svært viktig brikke i KIL-puslespillet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor