Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Juniorer utfordrer

Av Lasse Andreassen. Publisert  09.10.2009
Full innsats på trening med A-laget  

Sanders Lars Petter Moss trente med A-laget for 2. gang
Det var flere ekstra ungdommelige innslag på fredagens trening på Gjemselund. Både Sanders Lars Petter Moss og KILs egne juniorspillere Richard Dalsberget og Magnus Solum ga alt de hadde i duellene med KILs noe mer rutinerte Adeccospillere.
- Talentutviklingen og kontakten med naboklubbene fungerer etter planen, sier Morten Kristiansen.

Richard Dalsberget trives med større utfordringer
- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med de lokale klubbene i distriktet. Vi følger med så godt kapasiteten rekker, og har hatt en rekke spillere inne til hospitering på treninger og i Jet-turneringen. I tillegg til egne spillere som Gard Killingberg, Richard Dalsberget, Magnus Solum og Aleksander Nilsen har vi sluppet til Martin Linnes og Lars Petter Moss fra Sander, Christoffer Haugen fra Eidskog og Jonas Enkerud fra Flisa. Det er mange gode spillere på gang, og de gir uttrykk for at de liker utfordringen som ligger i å bryne seg på eldre og mer rutinerte spillere, sier Kristiansen..
Magnus Solum er ikke helt ulik Carl-Erik Torp i spillestilen
Samarbeidet med de lokale klubbene vil fortsette, opprykk eller ei. Om det blir Tippeligaspill neste år, blir selvsagt spranget enda større for juniorene. Det bekymrer ikke Morten.

– Dette er et langsiktig arbeid. Vi akter å bruke tid på spillerutvikling, og de lokale talentene vil slippe til etter hvert. Vi utvikler talentutviklingen også. Fra og med neste år ønsker vi å rette fokuset sterkere mot enda yngre spillere, gjennom flere forskjellige tiltak. Vi ønsker også å øke intensiteten i samarbeidet med NTG og Øvrebyen VGS.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor