Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Heldige KIL?

Av Jo Raabe. Publisert  13.10.2009
Skeid var best på Bislett og kunne fort ha tatt alle poengene.  

Henry Joseph fikk tillit på midtbanen, men markerte seg ikke.
Vi hadde en brukbar start på kampen. Etter bare tre minutter fikk Kai Risholt sjansen etter godt spill. Broder Roger slo en flott stikker gjennom Skeidforsvaret slik at Kai fikk ballen på litt spiss vinkel. Det gode skuddet hans nede i hjørnet ble dog reddet til corner av Skeid-keeper Jørgensen.

Dette borget vel kanskje for at det skulle bli en kamp etter vår smak, men der tok vi feil. Hjemmelaget viste at de ikke på noen som helst måte kom til å gi seg uten kamp. Utover i første omgang tok de initiativet i kampen. Når sant skal sies hjalp vi dem et godt stykke på vei med denne aldri så lille snuoperasjonen. Vi sleit med pasningskvaliteten og det defensive duellspillet. I kombinasjon med et par litt tvilsomme inngripener av Conny Månsson skapte dette sjanser for Skeid.

I det 17 minutt tipper vi en del glåmdøler satte kaffen i halsen hjemme i TV-stua. Månsson fikk boksehansken på en corner, men ballen datt rett ned i beina på Oluwasegun Abiodun som sto på tre meters hold og prikket nettet uten problemer.

iEn noe oppgitt KIL-kaptein Rogher Risholt slår ut med armene.
Skeid tok nå mer og mer over. Det å vinne dueller og at pasninger ender hos medspiller er viktig i fotball, og hjemmelaget var klart best på dette.

Etter det første kvarteret i første omgang skapte vi veldig lite, og derfor var det ikke helt etter spillets gang at Magnus Sylling Olsen dukket opp som troll av eske på bakre stolpe ti minutter før pause. Skeidforsvaret ble stående og se på det flotte overlegget fra Randall Brenes i stedet for å markere Magnus. Han takket og bukket og headet sikkert inn utlikningen til 1-1.

På overtid i første omgang kunne Kai Olav Ryen gitt KIL ledelsen etter en dødball, men volleyskuddet hans fra 10 meters hold endte over.

Vi håpet på et nytt og bedre KIL-lag på banen i andre omgang, men det fikk vi ikke. Det ble mer av det samme som ikke hadde fungert før pause. Det er forunderlig å se så mange feilpasninger av såpass gode spillere som det jo egentlig er på KIL, men vi kjenner igjen melodien fra kampen på Hamar. Er det så uvant for spillerne å spille på gress? Er den noe omtalte Adidasballen vanskelig å få kontroll på? Vi er sikre på at både spillere og trenere vil benekte begge deler, men vi forbeholder oss da allikevel retten vi har til å undre oss etter å ha sett så godt som alle de offensive KIL-spillerne slå bort ball etter ball i to bortekamper på rad.

Magnus Sylling Olsen scoret og jublet for sitt viktige 1-1 scoring.
Det er ikke feil å si at bunnlaget Skeid dominerte andre omgang. De skapte tre gigantsjanser til å ta hjem seieren. På dødballene deres var det alltid farlig, mens vi ikke maktet å skape det minste grann i høydesvingen på Bislett. KIL-trenerne prøvde seg med tre offensive bytter, men heller ikke det så ut til å ha noe å si.

Faktisk skapte KIL null og niks i andre omgang dersom vi ser bort fra de fem siste minuttene. Magnus Sylling Olsen kunne ha blitt tomålsscorer og helt da han ble nydelig spilt alene gjennom med en «djupledspasning» i det 89. minutt. Dessverre mistet han balansen og plasserte ballen utenfor. Et eventuelt mål ville nok ha blitt omdiskutert – det kunne se ut som om ballen traff armen til Magnus før han skøyt.

Jonas Johansen fikk sjansen til å skyte fra 17 meter rett etter, men en småskadet Jonas satte ballen like utenfor.

For fakta se kamper, for intervjuer, se kil.no litt senere.

Carl Erik Torp kom inn på midtbanen, men heller ikke han var noe mer enn en skygge av seg selv.


BSupporterne imponerte dog. Av 733 på Bislett var det nok minst 500 som holdt med Kongsvinger.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor