Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Det var hands

Av Vegard Herlyng. Publisert  14.10.2009
Conny Månsson avslører at Skeid sitt mål aldri skulle vært godkjent  

Conny Månsson
- Det er klar hands. Skeidspilleren foran meg bokser ballen ned til Abiodun og han scorer. Hadde han ikke tatt ballen med hånda ville jeg nådd frem først, slo keeperen fast.

Selv om hjemmelaget skapte en drøss med sjanser måtte Kongsvingers keeper sjelden ta frem overbevisende redninger:

- Jeg hadde vel en god redning på en heading i andre omgang, men ellers så bommer de jo stort sett på mål, sa Conny, som var utrolig skuffet i garderoben etter nitti minutter.

- Nå må vi glemme dette her. Det duger ikke hvis vi har tenkt å rykke opp. Nå må vi vise litt stolthet i de kommende kampene. Jeg skjønner ikke hvorfor det skjer. Det kan da umulig gå på motivasjonen. Det er et tankekors at vi nå har spilt tre svake kamper på rad, mente Conny.

Men skuffelsen slapp ikke taket:

- Det er bittert å sitte her med bare ett poeng etter å ha spilt mot laget som allerede har rykket ned. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men vi er kanskje litt heldige som får med oss det ene poenget.
I andre enden av banen kjempet Kai Risholt for å komme til sjanser. Den største fikk han etter bare få minutter, men keeper reddet til corner.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor