Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Keeper på prøve

Publisert  12.01.2006
Etter intens jobbing og uttallige telefoner får KIL endelig besøk av en interessant keeper.  

Kan Ulrik fylle disse hanskene?
I det siste har KILs to hovedjegere, Morten Kristiansen og Svein Ystenes, jobbet med to aktuelle navn. Lista ble imidlertid brått kuttet ned til en da den ene klubben forlangte nesten an halv million i overgangssum. Man behøver ikke å ha fulgt spesielt godt med for å skjønne at KIL var rimelig kjappe til å slenge på telefonrøret da.

Men en keeper er altså aktuell nå. Selv om det fortsatt er relativt god tid skal det bli spennende å se hva han kan by på. I uke fire ankommer han Kongsvinger etter å ha flydd fra Danmark.

Ulrik Thomsen er født i 1981 og har en del erfaring. Han har over 80 kamper på CVen samt diverse U-landskamper. I januar 2005 var den 190 cm høye keeperen på prøvespill i Bolton Wanderers. Der ble det ikke kontrakt, og han gikk til SAS-ligaklubben FC Nordsjælland, men kun på en kort kontrakt. Han er med andre ord Bosmanspiller. Klubber før det har vært Silkeborg IF, Skive IK og BK Skjold.

Det blir en spennende uke, men det gjelder å ikke selge skinnet før bjørnen er skutt. Skulle de to partene like det de ser av hverandre er det alltid en utfordring å bli enige om kontrakt.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor