Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Vegard Herlyng. Publisert  19.10.2009
Manchester City skal ha bydd over 70 millioner for en scoringsvillig badeball. Vi nøyer oss med å hylle billige spillere sin målteft og bevegelse. Sarpsborg 08 nå  

Magnus jubler med de andre gutta.
Som nevnt i kampreferatet lot vi oss imponere av særpingenes bevegelse i angrep. Derfor var det ekstra morsomt at Kongsvinger scoringer kom etter nettopp glimrende bevegelser.

På 1-0 viser Calle en innstilling som du må ta frem en gammel Rockyfilm for å finne. Herlig takling (som var helt på grensen) og så full fart mot mål, en liten vegg og fortsatt full fart mot mål. Ustoppelig.

På 2-0 er egentlig angrepet ferdig og løpene har gått for lengst, men Magnus har skjønt at man ikke kan stå fotball. Herlig løp inn bak forsvaret og glimrende pasning av Calle. Sterkt gjort å sette den Magnus.

På 3-0 løper Magnus seg fri på kanten og får ballen av Håkonsen. Moen er på vei inn i boksen og da han får ballen er han kompromissløs. Bang i nettet. Vi takker og bukker

Dette vil vi se mer av!
Så klemmer vi til med tall og tull. Vi ser at noen diskuterer sjansetellingen vår. Det gjør vi også. Før har vi nevnt at vi ser på det som nær-mål-opplevelser. I denne kampen var det utrolig mange skudd fra innenfor boksen som ble blokkert av forsvarer på vei mot nettmaskene. Er det sjanser? Kjør debatt på supporterklubbens forum.

Sjanser KIL - S08
1.omg: 3-5
2.omg: 6-4

Cornere KIL - S08
1.omg: 4-3
2.omg: 1-2

Pluss: Gutta reiste seg etter den svake forestillingen i Oslo

Minus: Tja...litt glissent på tribunen

Overraskelsen: At det ble en åpen og morsom kamp.

PS: Når det gjelder felles spillere for Kongsvinger og Sarpsborg 08 kommer vi ikke på noen. Innbytter Kjell Andre Thu, som da var sandefjordspiller, trente med KIL i 2004. Vi mener å huske at han ble vurdert å være for lik midtbanespillerne som allerede var i klubben.

PS: Edier Frejd hadde karantene. Han er klar igjen til kampen i Tromsdalen neste helg.

Calle måtte svare på mange spørsmål etter kampen.
PS: Randall Brenes kom inn like før slutt og fikk dermed sin seriekamp nummer 40 for KIL.

PS: Calle satte inn sitt tiende seriemål for KIL.

PS: Dommer Omar Rafiq dømte også bortekampen mellom Sarpsborg og KIL. Også nå stilte han med gul fløyte, noe vi ga pepper for etter bortekampen: Da skrev vi: ....Dommer Omar Rafiq blåste i ei gul fløyte. Det liker vi ikke! For oss med brillestyrke på minus 4,5 kan det bli litt forvirrende når han holder hånda med fløyta i været for å vise spillerne at de skal vente på signal før frispark tas. Det kan faktisk se ut som han gir gult kort.....

PS: Gjestenes Tom Erik Breive var høyaktuell for KIL før 2008 sesongen. Han ble i Skeid, men skiftet beite i år.
PS: Dette var den 12. TV-kampen KIL spilte i år. De to siste rundene er ikke satt opp enda. Det kan altså bli 14.

Sitatet: - Kunstgresset er helt perfekt å spille på nå det legger seg et lite rimlag på det, mente en fornøyd spiller etter kampen.

Her setter Calle inn 1-0

Kongsvingermannen PO Bergersen styrte et av NRK sine kameraer.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor