Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Overraskelser fra Skogheim

Publisert  26.05.2006
Både startoppstillingen og troppen mot Bodø/glimt inneholdt flere overraskelser  

Peter Lindau skal spille på uvant plass, men i den formen han er går nok det meste bra.Det som utvilsomt var mest uventet er definitivt at KIL sin rutinerte kaptein Harald Stormoen sitter igjen i Kongsvinger når resten av gutta tar flyet nordover lørdag ettermiddag. Kjetil Kamark lider samme skjebne, og begge to går derfor fra å være i startoppstillingen til å falle helt ute av troppen.

- Det synes jeg er helt greit. Jeg har vært småsyk i det siste, og ikke vært i nærheten av å være i toppform. Kroppen har godt av å hvile litt, og det får den gjort nå når jeg blir igjen hjemme, sier Kjetil Kamark.

- Dette er ikke mer dramatisk enn at jeg tror det vil være en stor fordel med friske ben mot Bodø/Glimt. Kampprogrammet har vært tett i det siste, og flere av spillerne merker det. Harald og Patrick er helt klart slitne, mens Kamark har noe sykdom i kroppen, forteller Vegard Skogheim.

Inn for Kamark kommer ikke uventet Håkon Wibe-Lund. Han gjorde et godt innhopp mot Bryne, og har garantert friske bein. Skogheim gir også høyrebacken tillit ved å overlate ham kapteinsbindet. Det har han båret i de fleste 3. divisjonskampene hittil i år, så det bør ikke stramme så hardt.

Inn i startoppstillingen kommer også Mats Kristian Skjærvold. Han tar en indreløperplass sammen med Lars Erik Fremming. Ørjan Berg Hansen skal spille på den sentrale plassen på midtbanen. Aner vi en løpssterk midtbane med finess?


Materialforvalter Henry Brenna klør seg litt i hodet, men har som vanlig stålkontroll på utstyret som skal med.


Lagoppstillingen blir som følger (4-3-3):

Eriksen
Wibe-Lund (K)
Ryen
Rønning
Byfuglien
Fremming
Berg Hansen
Skjærvold 
Olausson
Lindau
Gundersen.

Som kjentfolk vil merke, er det også i selve oppstillingen en del uventet. Peter Lindau spiller midtspiss selv om han har vært KIL sin beste fra sin indreløperposisjon i flere av de siste kampene. Det gjør at vi får en ”smurfkedja” på midtbanen. Ingen av de tre ruver høyest i terrenget så det er ingen fare for at de skal stange hodet i taket i Nordlandshallen.


Tore Andreas får starte igjen.

Fem spillere til får billett til Bodø. Det er Ulrik Thomsen, Herman Odden, Patrick Holtet, Ragnar Koffeld og Bjørn Inge Rødfoss.

Kampen begynner kl. 1800 på søndag – du kan følge den direkte på din mobiltelefon ved å sende KIL RES til 1960.

KIL stiller med en lav midtbane mot Glimt. Gutta prøvde å virke høyere da vi skulle ta bilde.

Lars Erik ble etterhvert desperat, mens Mats måtte ty til ulovlige midler. .


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor