Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  27.10.2009
Vi nevner med dette Tromsdalenkampen for siste gang  

KIL-supporternes maskot hadde fått ny ullgenser. I kulda var vi litt misunnelige.
Mange spaltemeter har gått med til å forklare det som skjedde. Vi orker rett og slett ikke å prøve oss med flere vinklinger på dette.

Vi sender en tanke til alle supporterne som hadde tatt turen oppover. De hadde nok en fin tur helt fram til kampen startet, men etter det ble det mer stusslig. Også tidligere i år har vi rost supporterne våre i denne spalten, og etter den siste bortekampen i serien kan vi trygt slå fast at de har støttet laget i tykt og tynt fra det høyeste nord til den ytterste nøgne ø. Tusen takk, vi håper på like god støtte til laget videre.

Vi skyver klisjeene til side og ser litt på ukens tall. De ser langt fra hyggelige ut for KIL sin del. Det er den desidert dårligste statistikken vi har sett i år:

Edier var en av de få KIL-spillerne som vant dueller. Her flyr han høyt.
Sjanser TUIL – KIL
1. omgang: 7-2
2. omgang: 6-0

Cornere TUIL – KIL
1. omgang: 4-1
2. omgang: 1-0

Pluss: At vi unngikk karantener og skader

Minus: En ny prestasjon på bortebane som er skremmende dårlig

Overraskelsen: At vi ikke klarer å skape en eneste sjanse i andre omgang når vi vet at det eneste som gjelder er å gå framover for å få poeng.

PS: Det bygges på TUIL arena. Til seriestart neste år står nytt tribune og servicebygg klart. Moro at de reddet plassen slik at det blir brukt i Adeccoligaen.

PS: «Presselosjen» på stadion var overfylt. Det skyldtes til en stor del tilreisende folk fra Kongsvinger. Glåmdalen stilte med tre mann, kil.no med to og Radio Kongsvinger med en. Nordlys og Bladet Tromsø ble stuet inn i et hjørne.

PS: Sportslig leder Morten Kristiansen hadde litt av en logistikkjobb på turen. På hjemturen var KIL-kontingenten fordelt på intet mindre enn 5 fly! For å komme seg ned søndag kveld ble endog et par i støtteapparatet sendt til Rygge siden alle fly til Gardermoen var fulle.

PS: Carl Erik Torp spilte sin 80. kamp for KIL

PS: Ved kampstart var det 8 kuldegrader!

PS: For både ti og tjue år siden var serien for lengst over.

PS: KIL og Tromsdalen har ingen felles spillere.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor