Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Ventet ingen hjelp

Av Vegard Herlyng. Publisert  02.11.2009
Kai Olav Ryen fortalte etter mjøndalenkampen om hva som foregikk i hodet før avspark  

Her gratuleres Kai Olav av Yngvar Håkonsen.
- Jeg hadde ikke regnet med hjelp fra Sarpsborg. Haugesund er et godt hjemmelag så jeg tenkte kun på at vi måtte vinne mot Mjøndalen. I tillegg burde vi score litt mål i tilfellet Sogndal skulle slå Hønefoss. Hovedfokuset var å vinne slik at vi skulle få 3. plass og hjemmekamp. For oss er det en stor fordel, slo Ryen fast.

Vi kan melde at stemningen i garderoben var overraskende bra. Det kunne jo tross alt endt med direkte opprykk hvis alt hadde gått KILs vei, men Kai Olav røper at skuffelsen hadde de lagt bak seg:

- Jeg var mye mer skuffet etter kampen mot Tromsdalen sist helg. Jeg tror både spillerne og publikum gledet seg over en god kamp i dag.

Midtstopperen gjorde en god kamp, og kronet det hele med å banke inn 2-0.


- Nå blir det stas med kvalifisering. Sogndal er et lag vi har vært opp og ned mot. Det blir sikkert tøft, sa Ryen, før han tenkte på sin egen scoring:

- De gamle er eldst. Det var gamle spisstakter da jeg luktet at ballen skulle ramle ned der. Jeg satte den rolig inn på volley. Det er alltid moro å score, gliste eidskogingen.

Les fakta om Kai Olav her

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor