Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Total overkjøring

Publisert  28.05.2006
KIL/NTG utklasset Bærum i 2. runde i junior NM.  
Sverre Digerud scoret tre.

Enkelte kom helt ut av tellingen, men kil.no og dommeren hadde begge sluttresultatet 9-0, og da gjør man nok fornuftig i å stole på det.

Fra begynnelse til slutt var det bare et lag på banen. KIL/NTG fikk hull på målbyllen allerede etter fem minutter, og da var det i praksis allerede avgjort. Scoringen kom etter et hjørnespark fra høyre. Ruben Haakonsen servet, og han traff Kristian Jahr bak i feltet. Jahr prøvde seg på en mellomting av innlegg og skudd. Det gikk uansett via en forsvarer som styrte ballen inn i eget nett.

Nå fulgte den eneste perioden i kampen da KIL/NTG tok det litt piano. Det var imidlertid ikke roligere enn at laget skapte flere gode sjanser før 2-0 målet endelig kom etter en knapp halvtime. Stian Aaserud gikk i duell med keeper og vant ballen nesten helt nede ved dødlinja 16 meter fra mål. Keeper brukte armene sine til annet enn å fange ballen, og da pekte dommer Mirsad Vranesi på straffemerket. Sverre Digerud satte ballen sikkert i mål.

3-0 satte Kjetil Sørum inn på halvspretten etter et innkast fra Chris Lundhaug, mens Lundhaug ordnet 4-0 selv etter at Stian Aaserud hadde tråklet seg inn i feltet. Med denne komfortable ledelsen gikk lagene til pause.

KIL/NTG skapte stadig farligheter på dødballer. Både Ruben Haakonsens cornere og Chris Lundhaugs innkast ga Bærum mye trøbbel hele kampen igjennom.

Kristian Jahr fikk æren av å sette inn 5-0. Ingen Bærumspillere klarte å klarere ballen på en corner, og dermed kunne Jahr sette ballen i mål fra kloss hold. 6-0 kom også etter corner, men nå var det Sverre Digerud som var fremme.

Kristian Jahr måtte nøye seg med et og et halvt.

Kampens vakreste mål var det nok Tor-Christian Bækken som scoret. Jermund Udnæseth herjet med Bærums venstreback før han spilte Bækken gjennom med en nydelig stikker. Sistnevnte gjorde ingen feil alene med keeper.

Neste gang var det igjen Sverre Digerud som puttet. Innbytter Jon-Kristian Krybelsrud kom seg strålende rundt på kanten og nærmest lobbet ballen inn til Digerud som fikk en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål.

Petter Linstad fastsatte sluttresultatet. Dommer blåste indirekte frispark for et tilbakespill, og midtbaneankeret fikk æren av å sette ballen i målet.

Motstanden i dag var alt for dårlig til at det ble noen underholdende kamp. KIL-gutta skal ha ros for at de kjørte på og scoret jevnt og trutt utover i 2. omgang, men ingen av dem var nok utslitte etter kampen. Uansett et godt resultat mot et interkretslag, og gutta er videre i cupen.

KIL/NTG – Bærum 9-0 (4-0)
Gjemselund stadion, 50 tilskuere

Ingen gule kort for KIL/NTG

1-0 selvmål (5)
2-0 Sverre Digerud (str. 27)
3-0 Kjetil Sørum (31)
4-0 Chris Lundhaug (38)
5-0 Kristian Jahr (53)
6-0 Sverre Digerud (67)
7-0 Tor-Christian Bækken (69)
8-0 Sverre Digerud (72)
9-0 Petter Linstad (75)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Ruben Haakonsen
(Kim Daniel Larsen i 7 min.)
Rune Tungen (K)
Chris Lundhaug
Jonas Grav Rosenberg
(Kjetil Elfving i 7 min.)
Kjetil Sørum
(Hans Martin Forfot i 13 min.)
Petter Linstad
Tor-Christian Bækken
(Aleksander Eggum i 13 min.)
Kristian Jahr
(Jon-Kristian Krybelsrud i 19 min.)
Sverre Digerud
Stian Aaserud
(Jermund Udnæseth i 38 min.)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor