Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nitrist

Publisert  29.05.2006
KIL 2 fulgte opp A-lagets innsats fra i går, og da endte det med tap mot Grorud.  

Vangjel Mile fikk til lite.
Uten å vinne dueller vinner man ikke fotballkamper. Man skulle tro det var barnelærdom, men det så ut til at de fleste spillerne på KIL 2 hadde glemt dette på mandagskvelden. Maken til tam gjeng har vi ikke sett på lenge. Grorud sitt forsvar hadde stålkontroll kampen igjennom. Både Ragnar Koffeld, Bjørn Inge Rødfoss, Vangjel Mile og Robert Leistad prøvde seg uten noe form for hell.

Første omgang må ha vært en lidelse å se både for nøytrale og patriotiske tilskuere. Vi noterte oss ikke for en eneste ordentlig målsjanse for noen av lagene. Oppspillene fra begge lag ble stoppet før de nådde farlig område. Noen nestensjanser var det selvfølgelig. For KIL sitt vedkommende kom disse stort sett på innkast og hjørnespark fra Patrick Holtet.

Rune Sønsterudbråten startet med å sende gutta ut i 4-4-2 formasjon. Dette for å få brukt flest mulig av angrepsspillerne på nogenlunde vante plasser. Imidlertid forandret han taktikken ei stund før pause - Ragnar Koffeld gikk ut på venstre flanke mens Patrick Holtet ble indreløper.

Dette gjorde at det ble litt mer struktur på midtbanespillet, men uansett var det ikke mange godord treneren hadde å fortelle gutta i pausen.

- Jeg sa ifra at vi måtte få opp tempoet samt gi mer i duellene. Det hjalp inganting. Det hele ble egentlig bare værre etter pause, fortalte trener Sønsterudbråten.

I pausen gikk Jermund Udnæseth ut og ble erstattet av Hans Martin Forfot. 16-åringen spilte uten respekt for sine mer rutinerte motstandere, og var med på å heve spillet til KIL noe i begynnelsen av andre omgang.

KIL sin første sjanse kom ikke før etter 80 minutter.
Det er riktig å si at vi styrte mye av spillet etter pause, men sjansene var det bortelaget som produserte. Forsvaret vårt var ustødig, og bare en god Ulrik Thomsen i KIL-målet hindret at Grorud tok ledelsen på en av sine kontringer. Forsvaret vårt var mer enn en gang på særdeles gyngende grunn.

Imidlertid kunne heller ikke Thomsen holde ut i all evighet. Til slutt satte Grorud inn ledermålet. Etter at en uheldig plassering gjorde at offsiden ble opphevet, kom det plutselig to spillere alene med keeper. Sammen gjorde de ingen feil, og dermed kunne Oslogutta juble over ledelse 1-0.

Ikke lenge etter økte de til 2-0. Vi mistet unødvendig ballen i eget forsvar. Det resulterte i en avslutning som Thomsen reddet, men returen ble enkelt satt i mål. Thomsen var forøvrig misfornøyd med banen. Etter kampen forkynte han på sin beste dansk at han godt syntes banen kunne ha blitt vannet litt mer når Norges lengste elv lå bare 10 meter unna dødlinja.

Selv om vi hadde ballen mest gjennom hele kampen, skapte vi faktisk ikke en eneste stor målsjanse før det hadde gått 80 minutter. Da fikk vi en dobbeltsjanse, bildet viser Robert Leistad når han hadde mulighet til å redusere.

En noe oppgitt Bjørn Inge Rødfoss
Dette var ikke bra! Kampen bør glemmes så fort som mulig. Nå får vi håpe gutta ser fram mot helga og den siste seriekampen før sommerpausen. KIL spiller mot FK Haugesund mandag 5. juni.

KIL 2 - Grorud 0-2 (0-0)
Gjemselund bane 2, 30 tilskuere

Gule kort for KIL 2: Vangjel Mile og Jermund Udnæseth

0-1 (66)
0-2 (74)

KIL 2 (4-4-2)

Ulrik Thomsen
Kim Daniel Larsen
Eskil Koffeld (K)
Herman Odden
Kjetil Elfving
(Chris Lundhaug i 5 min.)
Vangjel MIle
Harald Stormoen
Jermund Udnæseth
(Hans Martin Forfot i 45 min.)
Patrick Holtet
Ragnar Koffeld
(Robert Leistad i 28 min.)
Bjørn Inge Rødfoss






Harald Stormoen var KIL sin beste utespiller.


Patrick Holtet var også brukbar.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor