Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kvalik-gullgruve

Av Vegard Herlyng. Publisert  17.11.2009
Henrik Mohn avslører at kvalifiseringskampene gjorde sitt for Kongsvingers økonomi  

Mye å juble for i kvaliken
To hjemmekamper med nesten full og full stadion gjorde sitt:

- Vi dro vel inn kanskje 900 000 på de to hjemmekampene, men vi skal ikke glemme at hadde vi blitt nummer to så hadde det gitt litt mer mediapenger. At vi ble nummer 3 og fikk kvalifiseringsspill gjorde nok at vi dro inn minst en halv million mer enn om vi hadde kommet på andreplass. I tillegg gjorde kvalifiseringen noe med klubben og hele byen.

Kongsvinger har vært mange ganger på TV i år. Tar vi med kvalifiseringskampene tror vi i farten at det er 15 kamper med KIL som er sendt direkte på fjernsyn. Det har vært usikkerhet om hvor mye en kamp gir i inntekter, men Henrik begynner å nærme seg en eksakt sum:
Ikke bare styrelederen som er fornøyd med KIL om dagen

- Vi har fått høre at kvalifiseringskampene dessverre ikke gir noen TV-penger, men seriekampene gir litt. Det er ikke helt avklart, men det skal dreie seg om i overkant av hundre tusen for hjemmekamper og i rundt femti tusen for bortekamper, sa Henrik til kil.no tirsdag ettermiddag.

Fra Rådhusplassen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor