Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Styrets pressemelding

Av Lasse Andreassen. Publisert  20.11.2009
Her er KIL-styrets offisielle kunngjøring om treneransettelsene  

Vår nye hovedtrener
Trond Amundsen hovedtrener for Kongsvinger

Kongsvingers nye hovedtrener Trond Amundsen (38) har ingen planer om å bli et slaktoffer i Tippeligaen: – Jeg tror supporterne våre skal få se Tippeligafotball på Gjemselund i flere sesonger.

Kongsvinger IL Toppfotball har denne uken ansatt Trond Amundsen som ny hovedtrener og Øyvind Eide som assistent-trener. Den tidligere Løv-Ham-treneren har signert en treårskontrakt, mens Eide er klar for to nye år.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe i tospann med Øyvind. Vi har begge god trenerkompetanse, og sammen vil vi utgjøre et sterkt trenerteam som skal ta Kongsvinger til nye høyder, sier Amundsen, som er forberedt på at nyopprykkede Kongsvinger vil bli dømt nord og ned av mange. Dette er spådommer den nye duoen har tenkt å gjøre til skamme.

- Vi skal gjøre en kanonjobb i vinter slik at vi er best mulig rustet til å spise kirsebær med de store. Gir vi maksimalt i hver kamp, har jeg stor tro på at vi kommer til å overraske og Gjemselund-publikummet vil få oppleve Tippeliga-fotball i flere sesonger.

- Styret har vært tydelig på at det er viktig å satse på utvikling av unge spillere. Det vil ta litt tid å sette seg inn i denne delen av jobben, men jeg brenner etter å komme i gang med å dyrke frem unge talenter, uttaler Amundsen, som også har en fortid som spillerutvikler for Kongsvinger i sesongene 2005 og 2006. Han har også en fortid som juniortrener i brasilianske Santos, hvor Manchester City-stjernen Robinho var blant hans elever.

Amundsen kommer fra stillingen som hovedtrener i Adeccoliga-klubben Løv-Ham. Mot alle odds har han tre sesonger på rad greid kunststykket å holde klubben med små ressurser i landets nest øverste liga. 38-åringen er opprinnelig Oslo-gutt, men sier selv at han føler sterkest tilhørighet til Kongsvinger-regionen, ikke minst siden han eier et småbruk i bygda Gardvik i Nord-Odal kommune. Han er utdannet kjemiingeniør, og har også erfaring fra næringslivet.

- Vi har nå sikret oss en hovedtrener som gjentatte ganger har bevist at han kan skape oppsiktsvekkende gode resultater i forhold til ressurser. Han greier dessuten å kombinere meget høy fotballfaglig kompetanse med en sterk og tydelig lederstil. Han får også de aller beste skussmål fra så vel trenerkolleger som spillere han har trent, sier styreleder Henrik Mohn i Kongsvinger IL Toppfotball, som også er svært godt fornøyd med at Øyvind Eide har takket ja til å bli med videre i klubben:

- Duoen Amundsen/Eide må være landets mest spennende trenerteam! De representerer en helt ny generasjon topptrenere i Norge, mener Mohn.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor