Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Mot topplaget

Publisert  30.05.2006
Fredrikstad har bare tapt en kamp i interkretsserien hittil i år. Kan KIL/NTG påføre dem deres andre tap?  

Selv om laget ikke er tatt ut føler vi oss rimelig trygge på at Sverre Digerud og Rune Tungen er å finne i startoppstillingen.
Det blir helt sikkert en tøff kamp for KIL/NTG på bortebane mot Fredrikstad. Våre gutter imponerte slett ikke da de tapte mot Hamkam i siste seriekamp, men reiste i en viss grad kjerringa da de slo svake Bærum hodeskulls ut av cupen med 9-0.

Det blir spennende å se hvordan gutta opptrer på onsdag. De har tidligere i år spilt sine beste kamper mot topplagene med seire mot Lyn og Stabæk, samt uavgjort mot Vålerenga. Det viser at gutta har stort potensiale.

Skadesituasjonen er slett ikke ille. Stian Aaserud er ute etter å ha fått en smell sist, men ventes tilbake til søndagens kamp mot Moss. Stian Habberstad fikk seg en smell på morgentreninga i dag, og er heller ikke aktuell. Han blir hjemme sammen med reservekeeper Kristofer Nyström som har pådratt seg en lei forkjølelse. Dette gjør at troppens burvoktere er Knashaug og Volden.

For en av spillerne blir kampen spesiell. Jonas Grav Rosenberg er fra Fredrikstad, og spilte selv for klubben før han flyttet til Kongsvinger.

Fredrikstads juniorlag spiller i år kampene sine på banen til naboklubben Lisleby. Stadion heter Sentralidrettsanlegget. For interesserte supportere kan vi informere om at kampen begynner klokken 1930.

Laget er ennå ikke tatt ut, men det er troppen. Den ser slik ut:

Kenneth Volden
Jan Martin Knashaug
Kjetil Elfving
Rune Tungen
Ruben Haakonsen
Jonas Rosenberg
Kim Daniel Larsen
Ruben Haakonsen
Kjetil Sørum
Jermund Udnæseth
Tor-Christian Bækken
Aleksander Eggum
Petter Linstad
Hans Martin Forfot
Kristian Jahr
Jon-Kristian Krybelsrud
Sverre Digerud

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor