Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 3

Av Lasse Andreassen. Publisert  03.12.2009
Onsdagsvinneren er kåret. Ny oppgave finner du her.  

Spillerens navn og nummer?Denne gangen skal vi ikke på fotballkamp, men derimot på kick-off. Konferansier Michael Andreassen fra P4 gjør en lite gjennomtenkt bevegelse med venstrehånda, og spilleren blir tildekket. Hvem er spilleren og hvilket draktrnummer har han? Er du blank, er det tillatt å gjette!

Send løsning, navn, postadresse, epost og mobiltelefon til lasse@kil.no før midnatt på konkurransedagen. Svar som sendes senere forkastes. Fasit og vinnere offentliggjøres dagen etter hver kalenderkonkurranse. NB! Du kan vinne flere ganger, så bli med alle dager selv om du vinner en dag.

Torsdagens premie er "må-ha"-DVDen om Kongsvingers to møter med Juventus i UEFA-cupen i 1993. "Da David rystet Goliat" inneholder hele Italiakampen og et 50-minutters sammendrag fra kampen på Ullevaal. Utgitt og donert av KIL Supporterklubb! De selger den også.


Løsning og vinner onsdag 2. desember:

Det kom inn 156 svar, og de fleste gjenkjente noe grønt her og der. Men det var helt klart en fordel å ha vært til stede på Briskeby. For det var selvsagt HamKam - KIL 29. september vi skulle fram til. Resultatet husker jeg ikke, gitt. Regner med at vi vant?.....

Dagens vinner er enda en KIL-tilhenger som ikke bor i Skogen. Vi gratulerer Tarjei Tronsvang, 0551 OSLO. Bjørnebyes fotballhistorie kommer i posten!

PS! KIL har forresten mange tilhengere utenfor regionen. Blant deltakerne i julekalenderen, vil jeg anslå at over en tredjedel har adresse andre steder. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor