Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 4

Av Lasse Andreassen. Publisert  04.12.2009
Endelig gikk du i baret. Steinar Strømnes var svaret. Ny oppgave venter.  

Du som veit alt: Hvilken kamp? Hjemmelaget først, deretter bortelag og dato!Det er en sann glede å kunne fortelle at av de nesten 160 som svarte på torsdagens oppgave, så bommet nesten 50! Det kom forslag på Jonas Johansen, Randall Brenes, Glenn Atle Larsen, Ørjan Berg Hansen, Carl Erik Torp og flere Skikkelig dårlig Og dermed mer moro!

Ingen forslag på Edier Frejd og Henry Joseph, uvisst av hvilken grunn. Riktig svar var Steinar Strømnes, som har nummer 12 på trøya.  Pussig at ikke alle kjenner øreflippen hans. Det var faktisk en som hadde løst oppgaven gjennom analyse av noen små føflekker. KIL-folk er smarte.

Dagens oppgave er uhyre enkel. Den går rett og slett ut på å studere bildet og fortelle KIL-nissen hvem som spiller mot hvem og når. Tipper det blir litt nettsøk på draktfarger her. Og hvilken Risholt er det egentlig? Det er jo han som har draktnummer som begynner på 2? Slutter det på 0 eller 4? Dette er ikke en del av oppgaven, men moro er det! Svar sendes lasse@kil.no, som på et merkverdig vis holder orden på dette.

Vinneren onsdag 2. desember
Vi har fått en vinner, og det er til og med en som retter opp alle geografiske og kjønnsmessige skjevheter hittil i konkurransen. Sissel Seierstad Bakke fra Tippeligabyen Kongsvinger stikker av med DVD`en "Da David rystet Goliat". Gratulerer! Er du grei, så sender du meg en mail om du vil ha den i posten eller hente den et eller annet sted?

Dagens premie:
En stor pizza og 3 brus hos Bella Pizza- og Kebabrestaurant på Kongssenteret. Verdi ca kr 250,-. Og det er god pizza!


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor