Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 11

Av Lasse Andreassen. Publisert  11.12.2009
Løsningen var Olav Dalens kongekamp mellom stengene. Ny oppgave her!  

Vet ikke helt, man han til høyre er vel svømmeren Tom Lund?Mange, men ikke alle, hadde ferska at orange drakter tilhører Nybergsund og at bildet var fra en hjemmekamp. Da ble løsningen ganske riktig KIL - Nybergsund 4. august 2009. Det var Olav Dalens dag, både fordi han endelig fikk spilletid og fordi han utnyttet muligheten kongelig. Få av oss som var der glemmer vel at han reddet en sleivete idømt straffe som ble eksekvert av vår gamle, unge venn Tore Andreas Gundersen. Dobbeltredning, så å si! Veldig populært. Gjør det gjerne igjen, Dalen! KIL vant for øvrig denne kampen 2 - 0.

Alle 124 svar var utrolig intelligente, men bare en var lur nok til å bli trukket ut som vinner. Det var selvsagt Even Nystuen fra Oslo. Vi mistenker sterkt at vinneren har en tidligere KIL-spiller som bror (kanskje fremtidig også?). Kil.no gratulerer og klapper. Premien kommer i posten, Even.

Til dagens oppgave: To herrer i anorakk snakker. Når og hvor gjør de det? Og hvem i h.. er det? Hjemmelag, bortelag og dato til lasse@kil.no før midnatt, så blir du hysterisk rik, uanstendig fet og overraskende lykkelig. Kan du navngi herrene imponerer du ikke i det hele tatt, og det er heller ikke nødvendig.

Dagens premie: Den eneveldige juryen er både pen og raus, og dræler derfor til med en dobbeltpremie igjen! Dagens vinner skal få DVDen "Da David rystet Goliat", som alle med rødt blod bare må se. I tillegg river vi i en lunsj eller noe annet godt på To Søstre i Tårnhuset i Storgata. Spis eller drikk for kr. 150,-. Budsjettproblemer i KIL? HAH! 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor