Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Problemer med skader og sykdom

Publisert  03.06.2006
Det er en del rufs i stallen om dagen, og det er dermed fortsatt usikkerhet både rundt hvem som drar til Haugesund og hvem som starter kampen.  
Halvsyk, eller skal vi i positivismens ånd si halvfrisk?

Allerede søndag første pinsedag setter gutta seg på flyet vestover, men hvem som faktisk blir med på flight SK 0326 er usikkert selv etter lørdagens treningsøkt på Gjemselund.

Gledelig nok var Per Verner Rønning tilbake på treningsfeltet. Han har slitt med en lei forkjølelse hele uka, og er ennå ikke helt frisk. Økta i dag avbrøt han halvveis for ikke å utfordre skjebnen unødvendig. Herman Odden gikk inn og tok trønderens plass på formasjonstreninga.

På gårsdagens trening på Brandval var det ikke stort bedre. Både Kjetil Byfuglien og Ørjan Berg Hansen hinket av banen. Sistnevnte var i full vigør igjen i dag, mens Byfuglien sleit. Han har fått konstatert ei skikkelig lårhøne, og det var fortsatt veldig ømt i dag. Det er imidlertid godt håp om at han rekker mandagens kamp.

Det gjør definitivt verken Vangjel Mile eller Petter Linstad. Albaneren Mile fikk en smell i en finger i 3. divisjonskampen mot Grorud. Det har vært vondt hele uka, og etter røntgenundersøkelse ble det klart at han måtte opereres. Det ble gjort på lørdag. I skrivende stund vet vi ikke hvordan operasjonen har gått og heller ikke hvor lenge han kan ventes å være ute av spill. Petter Linstad tråkket stygt over i dag, og sendes på røntgen så fort hevelsen i foten har gått ned.

Peter Lindau sliter med smerter i et hovent kne. Han har ikke trent for fullt på hele uka, og er uaktuell for tur til Vestlandet.

På kontoen for positive hendelser har vi heldigvis også noe. To nye fjes har dukket opp på trening denne uka. Førsteårsjunioren Tor-Christian Bækken er tatt opp fra juniorlaget for å prøve seg sammen med de store gutta fram til fotballferien. Foreløbig har han vist seg frem på en positiv måte.

Det andre bekjentskapet er noe mer eksotisk. Josef Kwit, polakk som til vanlig spiller for Fossum, har etter tips fått komme på KIL-trening for å vise seg frem. Han er forøvrig bror til Sanders angrepsspiller Remigiusz Kwit.

kil.no er med KIL-gutta til Haugesund, og vil oppdatere hele pinsen om skader, sykdom og friskmeldinger. Følg med!

Tor-Christian har vært god på juniorlaget, og får nå sjansen til å trene med A-stallen.


Josef Kwit og Petter Linstad i akrobatisk øvelse. Det var ikke i denne øvelsen at sistnevnte ble skadet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor