Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vidar Riseth til KIL

Av Lasse Andreassen. Publisert  11.12.2009
Holdt løftet og avslutter i Kongsvinger  

Spillende markedssjef Vidar Riseth
Forsvarskjempen Vidar Riseth har signert for Kongsvinger igjen, denne gangen som spillende markedssjef. Den rutinerte 37-åringen har 52 landskamper bak seg, og skal nå både gjøre det vanskelig for motstandernes angripere på banen og spille den viktige rollen som markedsansvarlig for klubben.

- Jeg lovet i sin tid at jeg skulle avslutte karrieren i KIL, sa Riseth på pressekonferansen fredag. – Nå holder jeg mitt løfte. Det er utrolig moro å spille for en klubb man virkelig har følelser for. Jeg har mye å takke KIL for, sier Riseth, med henvisning til årene som KIL-spiller før han tok fatt på sin proffkarriere i Østerrike, Skottland, England og Tyskland.

- Vi håper og tror at et så sterkt navn vil åpne dører hos nye sponsorer, sa styreleder Henrik Mohn fornøyd. - Dette er dører som ellers ville vært lukket.

Riseth har foreløpig signert for ett år.

Riseth er født i 1972, og kan dermed by på mengder av rutine og spilleerfaring både i inn- og utland. Foruten å ha spilt på KIL i to perioder på 90-tallet, har han blant annet spilt for RBK, 1860 München, Celtic, LASK Linz, Linzer ASK, Luton Town og Lillestrøm. I 2009 var Vidar Riseth på utlån fra Lillestrøm til Strømsgodset. Han har tette relasjoner til Kongsvinger, blant annet gjennom kona, som er fra byen. Vidar Riseth er også medeier i tryllekvinnen Winnie Linds institutt i Øvrebyen. Winnie er A-lagets uunnværlige massør.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor