Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Som å komme hjem

Av Lasse Andreassen. Publisert  11.12.2009
- Jeg har mye å takke KIL for, sier Vidar Riseth  

Ringen er sluttet, sier en strålende opplagt Vidar Riseth
Ryktene har gått en stund, og i dag ble det klart at Vidar Riseth likevel ikke legger opp som aktiv spiller. I stedet går han inn som eldstemann på KILs A-lag, kombinert med jobben som markedsansvarlig i klubben. Tittelen er ikke endelig bestemt.

- Et gammelt løfte har innhentet meg, sier Vidar. – Jeg tror det var Glåmdalen som i sin tid fikk meg til å love at jeg skulle avslutte karrieren i Kongsvinger. Hver gang det har vært aktuelt med et klubbskifte, har løftet blitt hentet fram igjen. Nå holder jeg ord, smiler Riseth, som gleder seg til å ta fatt på begge rollene, både den på gresset og den i klubbhuset. - Jeg har mye å takke KIL for. Klubben var blant annet mitt springbrett til spill ute i den store verden. Forhåpentligvis kan jeg nå gi noe tilbake.

Verdifull rutine
- Mitt viktigste bidrag er nok å tilføre et ellers ungt lag rutine og trygghet. Med over 50 landskamper bak meg og 37 år på baken, er jeg veldig bevisst på at jeg kommer til å legge noen føringer for holdninger og innsats på treningsfeltet og i kamp. Jeg kommer til å yte fullt hele tiden, og håper med det å være et godt eksempel for medspillerne mine. Ingen kan vente at de unge spillerne skal gi full gass hvis ikke de mer rutinerte av oss gjør det. De skal yte like mye som jeg gjør, og helst litt til. Det er også viktig å ha noen på banen som ikke mister hodet verken når vi leder eller ligger under.

Nr. 10
Riseth vil få trøye nr. 10. Det betyr ikke at Digerud er ute, han har fremdeles et stående tilbud om forlengelse av sin KIL-kontrakt. Men det er noe med Riseth og nr. 10, selv om han bedyrer at han ikke er overtroisk.

- Jeg oppsummerte ved en anledning mine forskjellige klubbopptredener, og oppdaget at jeg alltid har vært nummer 10 i de klubbene der jeg har gjort det best. I LSK var jeg nr. 9, og det gikk ikke fullt så bra. Så selv om jeg ikke er overtroisk av natur, er jeg glad for å kunne trekke på meg tier´n igjen, smiler Vidar.


Kontrakten signeres, foreløpig for ett år
Ingen konkrete flytteplaner
Riseth bor for tiden i Oslo sammen med familen. Det vil han fortsette med inntil videre.

- Ungene går på skole i Oslo, og vi har ikke lyst til å skifte skole og vennekrets sånn uten videre. Men alle som kjenner meg, vet jo at kona og svigerforeldrene er fra Kongsvinger, og selv har jeg masse kompiser her i byen. Det er litt som å komme hjem igjen. Ringen er sluttet og jeg er tilbake på reisens utgangspunkt. Jeg er blant annet President i Vinger Fotballklubb! Derfor er det slett ikke umulig at vi etablerer oss i Kongsvinger igjen en gang i framtida. Foreløpig blir det pendling på meg, sier Vidar.

Nytt løfte
Noen lærer aldri. Vidar Riseth er ikke snauere enn at han kommer med et nytt løfte i samme øyeblikk som det gamle er innfridd.

- Dette er den siste klubben jeg spiller for på toppnivå. Garantert!, smiler vår nye, spillende markedssjef.

Styreleder Henrik Mohn og trener Trond Amundsen konstaterer fornøyd at Vidar Riseth er tilbake i KIL-trøya
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor