Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 13

Av Lasse Andreassen. Publisert  13.12.2009
Nr 12 var vrien. Topp! Men vi har en vinner. Og vi har en ny oppgave.  

Hjemmelag - bortelag, dato?Gårsdagens oppgave var på mange måter en vinner. Det var få hint i bildet, og det var egentlig mye opp til den enkeltes hukommelse å fastslå hvilken pause dette bildet var fra. For Bones spilte neppe i førsteelleveren. Kil.no mottok trusselbrev for å ha laget en så vrien oppgave, og vi la oss med et smil om munnen! Øvrige KIL-interesserte gravde forhåpentligvis i arkivet, som ikke ga mange gode svar. Mye herlig bortkastet tid her, altså.

Tipset anga at det totalt ble scoret 3 mål i kampen. Gledelig melding: KIL scoret alle! Kai Risholt, Magnus Sylling Olsen og Edier Frejd sørget for 3 - 0 i kampen KIL - Notodden, 7. juni. I pausen sørget 3 lokale ordførere for fotballunderholdning på et meget høyt nivå, politisk sett.

Bare 45 hadde tatt sjansen på å levere svar i går. Det er lov å tippe, folkens! Det gjorde David Pedersen fra Kongsvinger, og han vant en pizza og 2 brus fra Manis.

Dagens oppgave: En mer tradisjonell variant. Hvem nyter sitt Otium på brystet, og er de hjemme hos seg selv eller hos oss? Og når skjedde akkurat dette? Hjemmelag, bortelag og dato til lasse@kil.no. Det er for øvrig sjarmerende og litt imponerende at motstanderen har "Betong" på begge lårene. La oss håpe at det var tilsiktet. Tøft er det, i alle fall.

Premien i runde 13 er Anne Nørdstis brennferske og kritikerroste CD "Livet er nå", pluss 50 utkjøringer av dine digitale bilder på profesjonelt fotopapir fra Fotobutikken på Kongssenteret. Format 10 x 13 eller 10 x 15. Bilder gjør seg på skjermen, men de blir enda bedre på papir!

Det er for øvrig åpent for lokale venner av KIL og julekalenderen å bidra med dagspremier. Vi har lagt oss på et premienivå på 200 - 400 kroner, men er åpne for alle gode ideer opp til ca kr 450.000,-. Her er det æren som først og fremst teller! Mail på adressen over eller ring Lasse på 90 88 25 18

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor