Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 14

Av Lasse Andreassen. Publisert  14.12.2009
Gamling vant nr. 13. Dagens premie fins ikke. Ny nøtt!  

Svikter hukommelsen? Det fins logiske pekepinner i bildet!Gårsdagens oppgave ble korrekt løst av de fleste 96 innsendere, men vi vet at løsningen satt langt inne for enkelte. Bryne spiller jo egentlig ikke i sort, men det hender tydeligvis... Noen ble også forvirret av at det var så lyst på Gjemselund (for det var på Gjemselund) i oktober. Det kan vi i all beskjedenhet tilskrive en teknisk briljant fotograf, noe en av innsenderne også påpekte i skriftlig form. Han økte dermed sine kommende vinnersjanser betraktelig.

Løsningen var KIL - Bryne, 4. oktober 2009.

En annen innsender
informerer om at sponsoren på Brynebrystet - Otium - er et eiendomsselskap som sponser Bryne med 1,2 millioner kroner i året. Vi tror at de oppfordrer andre eiendomsselskaper til å gjøre det samme - i vårt nærmiljø. Det er selvsagt bare en antakelse, men vi syns den er god.

Vinner
av luke 13 ble en Gjemselundkjenning, nemlig Bjørn Gammer´n Melvold, som trofast veileder og dirigerer ballgutter og -jenter på hjemmekampene. Premien kan hentes i klubbhuset, Bjørn. Du er jo innom likevel!

Dagens oppgave
har vi på snedig vis kalt nr. 14. Vi hadde det mye moro med akkurat det. Noen vil sikkert si at dette er håpløst, og jeg venter bare på mailen som slår fast at jeg er en dust. Men, alt for saka! Bare hets meg!

Men: Conny spiller jo, altså er det ikke KIL - Nybergsund. Maskoten har bare deltatt en gang, og han maskoterte på en 100 % tilfredsstillende måte. Dommertrioen fortjener nok litt oppmerksomhet. Og det er jo ikke akkurat lyst... Kunstgresset er på plass, så det er ikke i januar... Skyggene går alle veier, så det må være flomlys tent. Osv. Piece of cake.

Løsningen (hjemmelag-bortelag-dato) sendes til lasse@kil.no innen midnatt mandag.

Premien fins ikke. Men du får den likevel. I vår uendelige godhet reserverer vi 2 plasser til vinneren på den nye tribunen som ikke er der. Premien gjelder når den er der, og du kan velge kamp i vårsesongen. Den største gevinsten er egentlig at du og din inviterte tribunegjest innehar de første reserverte plassene på Gjemselunds nye tribune!

Hvordan kommer vi på så mye bra....

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor