Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tribune bestilt

Av Lasse Andreassen. Publisert  16.12.2009
1962 nye sitteplasser, men ikke tak  

Dette stålet forsvinner. Nytt stål kommer.
Rune Løvberg i Kongsvinger Sportsanlegg har pruta ferdig, og nå er løsningen klar: Vi får en modulbasert tribune mot RV2 med 1962 sitteplasser. Tribunen er ny og produsert i Tsjekkia, men leveres gjennom en norsk representant. Den er laget i stål, og leveres med klappseter i plast, á la dagens seter på sittetribunen.

Tribunen består av tre seksjoner på 30 meter, og hver konstruksjonsmodul veier max 35 kilo. - Perfekt for dugnadsmontering, sier Løvberg, som håper på innsats fra medlemmer og støttespillere i uke 10. Hele stasen blir levert i uke 9.

Den nye tribunen blir plassert nærmere gressmatta enn den gamle ståtribunen. Nå som løpebanen er historie på Gjemselund, blir det nesten mulig å hviske "LINJEMANN!" i øret på linjemannen.

Nyanskaffelsen koster ca 2,5 millioner kroner, men Løvberg understreker at tribunen er ment å være en midlertidig løsning. Når en full utbygging av Gjemselund-området blir en realitet, kan den modulære tribuneløsningen selges.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor