Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 22

Av Lasse Andreassen. Publisert  22.12.2009
Løsning 21: Resultatet i kampen var bedre enn været!  

Ubegripelig mange på dette laget! Det må i hvert fall være borteluer?Gårsdagens oppgave: En innsender bemerket at resultatet var langt hyggeligere enn været den dagen, og det har hun helt rett i. Det ble 2 - 0 til KIL, ved henholdsvis Carl Erik Torp og Randall Brenes. At bildet var fra kampen KIL - Tromsdalen 21. mai, kunne man også se på drakta til bortelaget og på at Tom Nordlie ledet troppene.

Vinner av to billetter på den nye sittetribunen ble Øyvind Mobråten fra Skotterud. Vinnerbevis kommer i posten, Øyvind! Du kan selv velge kamp i vårsesongen.

Dagens oppgave viser et underlig lag, men de fikk sving på sakene. Tydeligvis noe å feire her, men i hvilken kamp? Hjemmelag, bortelag og dato, som vanlig til lasse@kil.no innen midnatt.

For siste gang i år spanderer vi et eksemplar av vår nye KIL-kalender på uttrukket vinner med rett svar. Premiene de to siste dagene blir av en annen karakter, så bli med til "the bitter end"!

Ikke glem å pynte treet. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor