Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julelkalender 24

Av Lasse Andreassen. Publisert  24.12.2009
I går: Mjøndalen i hvitt, ikke akkurat dagligdags. Ganske vrien. Helsikes vrien oppgave siste dag!  

Jeg lover at det er fra en KIL-kamp. Men hvilken? Gjette, gjette. God jul!Gårsdagens oppgave kan beskrives som vrien. Mange har gitt uttrykk for det, og da smiler quizledelsen! Det skal være litt vanskelig nå, men det er jo lov å gjette.

Noen bemerket at det var høst, basert på tilskuernes antrekk. Bravo! Men anrtrekket forvirret. Hehe. De er ikke attid brune. Det var altså  KIL - Mjøndalen 1/11-2009.  Viktig kamp, som ble avgjort av Roger Risholt og gamlekæptt´n Kai Olav Ryen, som tro til med en volley og ga oss 2 - 0. Det holdt til seier og videre progresjon i kvaliken.

Dette visste eller gjettet Svein Masterudlien, Kongsvinger. Han sikret  seg dermed Levi Henriksens signerte bok "Bare mjuke pakker under treet". Juryen strekker seg langt for å overbringe, Svein. Vil du ha samlereksemplaret før jul, så ring 90 88 25 18. Jeg kan levere fø rkl. 12.00 julaften.

Dagens oppgave er herlig fæl! Helt umulig, nesten. Du burde helt klart fått hjelp eller tips, men neida. Klar deg sjæl! Det er rett og slett deilig å lage oppgaver. Jeg roter det til, du roter og leter. Jeg kan ikke love at løsningen fins på kil,no, men kan ikke noen andre pynte treet mens du lurer?

Juryen er i Buskerud (suspekt fylke med Strømsgodset mm) julaften. Derfor er fristen forlenget til 25. desember midnatt. Hjemmelag - bortelag .dato, som vanlig ti lasse@kil.no.

Premien? Olav Tuelo Johannesens drakt nr. 11, bortetypen med korte ermer, brukt i kamp. Den er ikke signert, men jeg garanterer signatur når ferien er omme. I tillegg får vinneren årets KIL-skjerf med "Laget fra skogene".

Er det noe å lure på? Svar riktig! Løsningen kommer 25. desember utpå kvelden. Juryen skal spise pinnekjøtt*s

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor