Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 25

Av Lasse Andreassen. Publisert  26.12.2009
Bare løsning i dag, gitt! Løpebane og gusjefarge gjorde utslaget.  

Bare Sogndal har en gusjegrønn nr. 12
Julaftenoppgaven var selvsagt tricky - som mange ganske riktig har bemerket. Men det kom inn utrolig mange svar, og mange hadde resonnert riktig. Jeg slutter ikke å la meg imponere av resonnementene. Denne gangen var de blant annet: Keeperens draktfarge, rester av løpebane i bakgrunnen, kunstgress, strømpebukse. Og det var fler. Utrolig, med tanke på at bildet nesten ikke viser annet enn Sogndals keeper Piotr Leciejewski!

Løsning: Keeper nr 12 og gusjegrønngull drakt = Sogndal. Kunstgress og løpebane = Gjemselund, ikke Fosshaugane. Strømpebukse = vårkamp.

Løsningen: KIL - Sogndal 26. mai 2009. TV-sendt, tap for KIL - but who cares.

Vinner: Morten Fossmellem, Skarnes. Bra resonnement og godt tippa, Morten! Du er innehaver av Olav Tuelo Johannesens bortedrakt - som har vært i aksjon for KIL. I tillegg får du 2010-skjerfet. Trøya til Olav er ikke signert, men dette skal ordnes etter spillerferien. Send en e-post til lasse@kil.no eller ring meg på 90 88 25 18, så avtaler vi nærmere hva vi gjør videre.

Til slutt: Takk for alle hyggelige julehilsener og andre fine meldinger underveis i konkurransen! Dette har vært gøy og frister til gjentakelse neste år. Jeg er imponert over KIL-tilhengernes kunnskaper. Selv hadde jeg ikke klart halvparten, men det går greit når man har originalbildene med dato og klokkeslett! Takk også til alle som bidro med premier. Det var ikke nei i noens munn da kil.no spurte om et bidrag til en impulsivt igangsatt julekalender.

Og til deg som ikke vant: Jula varer helt til påske. Nå skal snart KIL begynne å vinne. Det er enda morsommere. Noen svarte riktig på alle oppgavene, men hadde ikke tur i trekningen.

De har sikkert hell i kjærlighet. Gooood jul!

PS. Da jeg utsatte innleveringsfristen på grunn av julefeiring, kom jeg til å si at jeg skulle til Buskerud. Nå er Buskerud forbanna. Jeg var i Vestfold, og fikk både strømper og truser. Svelvik er i Vestfold. Svelvik er i Vestfold. Svelvik er i Vestfold.

Sånn. Da er det retta opp.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor