Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- En god prestasjon

Av Jo Raabe. Publisert  16.01.2010
Vidar Riseth var fornøyd med det meste etter comebacket i KIL-trøya  

Ikke alle har en markedssjef som scorer mål
- Vi vinner 5-0 og kjører over dem. Det er vel og bra det, men egentlig er jeg enda mer fornøyd med at vi får til ting vi har jobbet med på trening. Det er viktig å få til trenerens rytme i en spillsituasjon og det synes jeg gikk bra, fortalte KILs rutinerte midtstopper.

Det var imidlertid ikke bakover på banen han først presenterte seg. Allerede etter drøye fem minutter fikk vi se Vidar slik vi husker ham fra 90-tallet – som målscorer!

- Jeg er gammel spiss, veit du! På andrebølgen etter en corner kom sjansen. Gambino slo et perfekt innlegg fra høyre og jeg gjemte meg litt bak forsvaret. De glemte rommet bak og jeg gikk inn mens de rykket ut. Alene var det da bare å stupe ballen forbi keeper inn i det bakre hjørnet, fortsatte Riseth.

Ellers ser vi tydelig at vi har fått inn en sjef i midtforsvaret. Selv om vi til tider så at fireren bak var nykomponert gjorde Vidar mye som et lim for å holde det hele sammen. I tillegg var han ikke redd for å si ifra dersom han mente noe ikke var godt nok. Slike gutter trenger vi!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor