Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Førsund for KIL

Av Vegard Herlyng. Publisert  22.01.2010
Også mot Strømsgodset prøver Trond Amundsen nye spillere. Vi lover LIVE  

Arnar Førsund
Yngvar Håkonsen, Conny Månsson, Ørjan Berg Hansen og Edier Frejd er alle helt uaktuelle til kamp på grunn av skader. I tillegg var Adem Güven og Vidar Riseth mer eller mindre sjuke fredag.

- Hvis Vidar kan gå så spiller han, sa Trond Amundsen fredag, og signaliserte med det at Riseth ikke er noen pyse. Og at KIL-stallen er syltynn om dagen. Adem trente så vidt fredag så han blir muligens klar.

Heldigvis kommer en gammel kjenning til å dra den vakre røde trøya over hodet. Arnar Førsund kommer til å starte kampen mot Godset.

- Vi kjenner godt til Arnar sine kvaliteter som midtstopper, men nå ønsker vi å se hva han kan som høyre back, røpte KILs trener.

- Vi skal jobbe videre med helheten både offensivt og defensivt, selv om stallen er tynn og det blir nye folk i nye roller hele tiden. Det er en treningskamp og vi skal trene på struktur, slo Amundsen fast.

Skal du i Lillestrømhallen og se kampen kan det hende du stusser på et par ukjente fjes. Da er det trolig juniorkeeper Eirik Øyen Våg eller midtbanejunioren Mats Diego Skårdal.

Skal du ikke til Lillestrøm kan vi glede deg med at kil.no sender kampen LIVE. Husk at du i vår LIVE-løsning kan stille spørsmål og komme med kommentarer til den som sitter i hallen og skriver.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor