Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

To på prøve

Av Jo Raabe. Publisert  18.02.2010
Mame Niang er trolig med mot Glimt  

Mame Niang prøvespiller trolig fredag.
Senegaleseren har gjennomført et par treninger med KIL og kan være aktuell for en overgang. Ifølge Øyvind Eide er han en spennende kar.

- Mame minner meg egentlig litt om Peter Crouch. Fysikken hans er det ikke noe å si på - han er nesten to meter høy og samtidig sterk, rask og med god arbeidskapasitet. Han er en litt annen spisstype enn de vi har og det gjør ham desto mer interessant.

Vi kan ved selvsyn bekrefte at han ikke likner spesielt mye på verken Tuelo Johannesen eller Holmen.

- Han kan brukes som hengende spiss. Eventuelt kan han også spille i et spisspar som i en mer tradisjonell 4-4-2 formasjon.

Mame har 6 scoringer for Viking i Tippeligaen og har før dette spilt i tyske Wolfsburg.

Han var imidlertid ikke ensom prøvespiller på treninga. Denne uka har også fjorårets Strømsgodsetkeeper Lars Ivar Moldskred besøkt Kongsvingerhallen. Ifølge keepertrener Bjørge Fedje er han nok neppe aktuell for en overgang nå.

- Lars Ivar er klubbløs og er med her mest for å få trening. Jeg kjenner ham fra før og vet at han er en positiv kar. På feltet er han en fin type å ha med. Han er rutinert og flink i treningsarbeidet, fortalte Fedje.

Fredagens kamp starter i Kongsvingerhallen klokken 1530. Kom rett etter jobben og se på! Dersom du ikke kommer deg i hallen kan du følge kampen LIVE på kil.no.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor