Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hvorfor så lett?

Av Jo Raabe. Publisert  23.02.2010
Fysioterapeut Birkemo gir oss en leksjon i treningsprinsipper.  

Rogers legg er under heling.
Tirsdag kveld gjennomførte KIL-gutta en meget lett økt. Vi kunne se både svømmere, syklister og løpere blant spillerne. Ingen av grenene så imidlertid ikke på noen som helst måte tøffe ut.

- Gutta har sittet på busser og fly hele dagen, og spesielt flyturer gjør at man får små hevelser i beina på grunn av trykkforskjeller. Vi har prøvd å forebygge dette med flysokker og mye drikke ombord, men den økta vi fikk tatt i kveld gjør at de er enda bedre forberedt for morgendagens «ordentlige» økt på gress, fortalte fysioterapeut Fredrik Birkemo.

Olav Dalen på massasjebenken.
Økta varte kun en drøy halvtime, og det er ifølge Fredrik nok.

- Det spiller egentlig ikke noen rolle hva de gjør bare de beveger seg litt. Både svømming, løping og sykling fungerer. Ordinær styrketrening unngår vi i kveld, fortsatte han.

Dagen var slett ikke over med dette for fysioterapeuten. Etter at han hadde vært med gutta i treningsstudioet bar det rett til behandlingsrommet der det ventet flere som skulle repareres.

- Det er litt rusk i troppen. Olavs kjenning i lysken må vi se litt på, og vi håper også på å bli kvitt Rogers hevelse i leggen. Yngvar har vært ute i hele vinter, men han føler jeg at vi har kontroll på nå. Forhåpentligvis kan han få noen minutter i den siste av kampene i Spania, men at han er i toppform til serieåpningen kan jeg ikke garantere, avsluttet Fredrik.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor