Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

På grønt gress

Av Jo Raabe. Publisert  24.02.2010
Varme tanker sendes til de som må holde ut kulda hjemme  

Grønt gress og palmer
Med informasjon om en morgentemperatur på Kongsvinger på -24 grader i mente løp KIL-spillerne ut på banen i Oliva Nova under knallblå himmel. Vinden var sterk, men hindret ikke på noen måte dagens treningsøkt. Som Rune Lundgren sa det på telefon til Patrick Holtet som holder fortet hjemme på Kongsvinger:

- Det er godt at det blåser litt så det ikke blir for varmt!

BKim Holmen i duell med Bobbie Friberg da Cruz
Økta ble innledet med tradisjonell firkant i noen minutter, men snart gjorde Trond Amundsen firkantene større og fortsatte med en pasningsøvelse. Noen av spillerne var litt rustne her, og vi så en del feilpasninger. Uvant underlag må ta noe av skylda, og selv omunderlaget var absolutt brukbart, var da heller ikke banen helt som fløyel.

Trond Amundsen er kjent for å være særs opptatt av struktur i lagene han trener. I dag var temaet defensiv jobbing med fokus på det første pressleddet. 9 mot 7 er litt feigt, men en meget god måte å få fram gode poenger på. Olav Tuelo, Kim Holmen og Lars Christian Krogh Gerson fikk kontinuerlig instruksjon på alle detaljer, og vi kunne med selvsyn se at kvaliteten ble bedre og bedre utover i treninga.

Etter at den offisielle delen av treninga var over, brukte et knippe av spillerne en halvtime på styrketrening ute på matta. Fysisk trening blir det også på ettermiddagsøkta – den blir kort og intens med oppvarming og 17-13 løp.

Sjekk ut flere bilder fra treninga senere i ettermiddag i Bildegalleriet.

En konsentrert Kai Risholt


Sigmund Dalsberget (til venstre) og Rune Lundgren koste seg i sola.


Conny Månsson

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor