Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Skadet seg

Av Mats Birkelund. Publisert  25.02.2010
Prøvespiller Astrit Ajdarevic var uheldig under dagens treningsøkt.  

Astrit Ajdarevic kom godt overens med KIL-spillerne.
Svensken Astrit Ajdarevic, som liker seg best som hengende spiss, ankom Oliva Nova og Kongsvingers treningsleir sent onsdag kveld. Torsdag morgen trente han med KIL – en liten stund.

Etter oppvarmingen og ett par øvelser var fullført, skulle Astrit egentlig vært med for fullt på spilløkten. Slik ble det ikke. Ajdarevic pådro seg en strekk på baksiden av låret, og måtte avbryte treningen.

– Det var trist at det skulle skje, men livet går videre. Vi får se hva som skjer, sa han etter treningen.

Den 190 cm høye svensken i akjson før han ble skadet.
Ajdarevic spiller i engelske Leicester. Grunnet skade mistet han store deler av oppkjøringen og steriestarten. Etter at han kom tilbake for omtrent to måneder siden, har det blitt vanskelig å spille seg inn på laget. Leicester ligger som kjent i toppen av Championship, nivå to i England. "Never change a winning team" er nok et ordtak treneren til Leicester benytter seg av.

Derfor passet det bra med et utlån til Kongsvinger, både for Ajdarevic og KIL med tanke på økonomien.

– Vi kjenner jo han litt fra før, og vet stort sett hva han står for. Men han har vært litt frem og tilbake med skader, så vi ville sjekke han ordentlig ut. Det var virkelig synd at han ble skadet. Nå håper vi at vi kan få han på bena, så vi får sett litt på han, sa sportslig leder i KIL Morten Kristiansen.

KILs fysioterapeut Fredrik Birkemo skulle egentlig undersøkt Ajdarevic i løpet av dagen, men Birkemo er blant de som er rammet av sykdom. Han får derfor foreløpig ikke undersøkt Ajdarevic.

Vi kommer tilbake med mer rundt Ajdarevic skadesituasjon senere.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor