Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stort mannefall

Av Jo Raabe. Publisert  26.02.2010
Men kamp blir det nok uansett  

Lars Christian Krogh Gerson holdt lenge stand mot sykdommen som romkamerat Kristian Jahr har slitt med, men nå har også han måttet kaste inn håndkleet.
KIL-troppen har som tidligere nevnt blitt rammet av stort mannefall på Oliva Nova. Mange er er syke, og smitten ser ikke ut til å ha stoppet opp. De nyeste på lista over syke er Kai Olav Ryen og Lars Christian Krogh Gerson.

Mer gledelig var det da å se at Martin Linnes, Olav Dalen og Olav Tuelo Johannesen stilte til frokost. Vi håper at ikke en dag med sykdom har satt dem altfor langt tilbake og at de kan være med å yte russerne god motstand.

Vi satser på å overføre kampen LIVE, men har opplevd litt tekniske problemer her nede og kan derfor ikke garantere noe. Kampen er uansett flyttet fra klokken 1600 til 1500. Følg med på kil.no utover dagen!Mens Olav Tuelo Johannesen nå er bedre

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor