Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Alvorlig for Conny

Av Jo Raabe. Publisert  01.03.2010
Var på MR undersøkelse i ettermiddag.  

Det er nok fare for at Conny må bruke krykker en stund fremover.
Det ble tatt MR-bilder av Connys høyrekne i Cartagena mandag ettermiddag. Servicen var upåklagelig, og en time etter at bildene var tatt var resultatene klare. Dessverre var vi mer fornøyd med servicen enn med hva vi var med det som kunne sees av bildene. Connys framre korsbånd er helt avrevet.

I følge Sondre Buvarp i KILs medisinske støtteapparat innebærer dette en operasjon og rehabilitering som tar minst seks måneder. Det betyr at vi definitivt ikke ser keeperen vår i aksjon på fotballbanen før et godt stykke ut på høsten.

Skaden kom da Conny tråkket feil etter å ha stormet ut for å stoppe et gjennomspill i fredagens kamp mot Kuban Krasnodar. Conny selv var meget forundret over hvordan det kunnes skje - han var ikke nær noen motspiller. Såvidt han kunne skjønne skjedde det hele helt uten grunn. Han har nok rett og slett hatt veldig uflaks.

Her kan du se hva som skjedde.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor