Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Kamp om plassene

Av Vegard Herlyng. Publisert  05.03.2010
Midtbanespiller Ørjan Berg Hansen snakker om laget, krangling og Haugesund før kveldens kamp  


I likhet med de andre gutta vet Ørjan at det bare er en uke til seriestart. Nå er det viktig å være på laget.

- Ja, men det er knallhard kamp om plassene på midtbanen. Jeg håper og tror jeg får spille i kveld, sa Ørjan til oss ved lunsjtider. Svaret får han på spillermøtet klokken 1500.

At det kjempes om elleve plasser i Tippeliga-comebacket merkes på feltet. Som vi skrev i går er det stadig uenighet og diskusjoner. Noen mer høylytte enn andre:

- Litt krangling er det, men det skulle bare mangle når vi er tjue gutter på tur. Vi er langt i fra verst i klassen, mener Ørjan.

- Det skjer på feltet og så er vi kamerater etterpå. Jeg har ihvertfall aldri opplevd noe annet i KIL.

Kveldens motstander, Haugesund, er et lag vi slo klart hjemme og tapte klart borte mot i fjor. Ørjan tror måkene vil få det tøft i år:

- Jeg tror de er et bunnlag samtidig som de så absolutt har muligheten til å overleve. Det er uansett et lag vi skal være på høyde med og vel så det. Såpass krav må vi stille til oss selv, sa KILs nummer 6.
Om en drøy uke gjelder det å holde tunga rett i munnen.


Realistisk sett tror Ørjan at også Kongsvinger vil være på nedre halvdel, men samtidig understreker han at 2009 var et perfekt år å rykke opp:

- Å ha 2010 som førsteår tror jeg passer oss godt. Det er flere lag som sliter og har tynne staller. Vi står ikke tilbake for mange av de andre lagene. Slik jeg ser det er det blitt et skille mellom de aller største klubbene og de 7-8 andre. Der kjemper vi, sa Ørjan noen timer før årets siste treningskamp.

kil.no har planer om å overføre kampen med LIVE-tekst. Forutsetningen er at spanjolenes tekniske finesser nede ved banen virker tilfredsstillende.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor