Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tribunen er oppe!

Av Lasse Andreassen. Publisert  06.03.2010
Fantastisk dugnadsframmøte og knallvær gjorde jobben lettere  

Mr. Kongsvinger Sportsanlegg deltok egenhendig i dugnaden. Rune Løvberg trengte 30 mann, og fikk 50. Resten av fotball-Norge kan misunne oss dugnadsviljen, og vi skal f...meg vise dem på gresset også!.
I løpet av 7 - 8 timer ble den nye sittetribunen mot riksveien reist, og lørdag ettermiddag ved 17-tiden var hele reisverket på plass. Det var også setene på en tredjedel av tribunen.

Over 50 arbeidsvillige KIL-tilhengere sørget for effektiv gjennomføring av monteringsjobben. Som takk fikk de varm lunsj på Gjestegården, som neppe har hatt liknende storbesøk en lørdag formiddag på lenge. Den virkelige takken ligger nok heller i gleden over å se resultatet av innsatsen. En av dugnadsjobberne uttrykte den gode følelsen temmelig presist; "Nå ser Gjemselund ut som en ordentlig stadion!"

Arbeid gjenstår fremdeles, både på sittetribunen og bortesupporternes ståtribune. Men stadig flere biter faller på plass, og fremdeles er det et par uker til første hjemmekamp.

Og i storhallen jobbet Supporterklubben iherdig med å produsere en gigantisk overraskelse til serieåpningen hjemme. Gleder vi vårs?

Under en liten bilderapport. Egen bildeserie kommer senere.Rundt 50 glomdøler monterer en sittetribune på ca 7 timer. Klanen ville fortsatt ha slitt med å starte traktoren.Både NRK Hedmark/Oppland og TV2 var på plass for å dokumentere Norges dugnadsklubb nummer 1.Den modulære oppbyggingen av tribunen er genial. Ikke en eneste skrue måtte til!"Maurkonseptet" fungerer. Mange gjør litt. Bakerst i rekka - iført en svært elegant kreasjon fra Montér - styrets representant Baard A. Nordvang.Det siste konstruksjonselementet løftes på plass.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor