Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Et realt kick!

Av Jo Raabe. Publisert  18.03.2010
Med et bredt spekter fra kulturlivet og KIL-gutta på plass ble starten på 2010-sesongen behørig feiret.  

Mathilda Græsberg - et norsk talent!
KIL inviterte til Kick off torsdag kveld, og folket kom! Tribunene var smekk fulle - det vil si at rundt 700 hadde tatt turen til Kongsvingerhallen. Etter å ha fått slått an tonen med en video der vi fikk gjenoppleve glade minner fra sesongen 2009 fikk et stort knippe unge talenter som representerer det yrende kulturlivet i Kongsvinger slippe til på scenen.

Først ut var Mathilda Græsberg. Med kassegitar og en flott stemme satte hun publikum i stemning allerede fra starten av. Hun er deltaker i Norske Talenter, og hun fikk garantert mange nye tilhengere etter de to låtene hun spilte.

De som sjarmerte mest var nok Scene U sitt Popkor. 30 barn mellom 3. og 5. klasse fra Marikollen og Langeland skoler under ledelse av Håkon Sigernes imponerte med sin ABBA-medley. På slutten fikk de stående applaus, og det fortjente ungene virkelig. Vi vil se mer av dere!

Kompaniet fra Jump!
Kompaniet fra dansestudioet Jump leverte et fartsfylt show i KIL -drakter og gikk deretter over til å bli duskedamer.

Høydepunktet var selvfølgelig presentasjonen av spillerne. Vidar Riseth viste på scenen at han fortsatt er ung nok til å ta armhevinger. Konferansier Lars Løfsgaard var dog ikke helt fornøyd. Han sendte Riseth ut på motemoloen på nytt. Denne gangen måtte han gå helt ut til de ventende supporterne som hang over kanten.

Meget godt oppmøte i Kongsvingerhallen
KIL-trener Trond Amundsen var nok noe nervøs for spørsmålene Løfsgaard kunne komme opp med. Imidlertid snakket han godt for seg. Han ville ikke love tre poeng til helga, men at gutta kom til å gi absolutt alt kunne han bekrefte.

Avslutningsvis lanserte Christiania den nye KIL-sangen «Best når det gjelder». Med masse publikum foran ved scenen ble det en flott slutt på en herlig kveld. Takk til alle som hjalp til med å få arrangementet i havn!

Popkoret


Ny KIL-sang fra"Christiania"

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor