Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kopi?

Av Vegard Herlyng. Publisert  20.03.2010
«Skadefritt» skrev vi sist lørdag. Vi kunne valgt samme overskrift denne gangen, men...  

Thomas er klar til kamp om ikke noe spesielt skulle skje.

...forrige helg endte vi, til tross for en god prestasjon på bortebane ikke opp med ønsket resultat. Derfor ønsker kil.no ikke å kopiere hele seriestarthelga.

Likevel er det et faktum at Thomas Myhre, som har slitt litt denne uka, virker å være i fin form igjen. Han gjennomførte treninga på fredag uten trøbbel. Dermed er bare keeperen han erstatter, Conny Månsson, skadet. Akkurat som sist helg.

Resten av gjengen er klare for kamp, men noen startellever har vi ikke enda. I likhet med sin forgjenger ønsker Trond Amundsen ikke å offentliggjøre laget før han må. Og det må han ikke før fem kvarter før avspark. Gutta får som regel laget og taktikken på spillermøtet et par tre timer før kamp.

Oppdateringer på skader og kort finner du som vanlig under lagene her på kil.no.

Vi minner også om at det IKKE selges billetter i porten på Gjemselund søndag, men kun fra en bod utenfor stadion. Her må det påregnes lange køer. Kjøp derfor billett på forhånd. Ytterligere informasjon under Billetter her på kil.no.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor