Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Siste finish

Av Lasse Andreassen. Publisert  20.03.2010
Sydende aktivitet på Gjemselund dagen før dagen. Her bli´ det liv, RAI RAI!  

Trimming av den livsviktige kaffemaskinen
Lørdag formiddag koker Gjemselund som ei maurtue. Rundt 30 frivillige er i sving med å legge siste hånd på verket foran søndagens hjemmekampdebut i Tippeligaen. Det er ikke bare A-laget som må være godt forberedt og i god form!

Nå monteres de siste reklameskiltene, og det feies og shines opp på og rundt banen. Pressen får langt bedre arbeidsvilkår, sikkerheten blir ivaretatt med bedre inngjerding, supporterbua fylles opp med varer og det forberedes for "Players´ Lounge i 2. etasje.


Mer stoff og bilder under!.

Henning Kjøk styrer monteringen av det nye lydanlegget
Publikum kommer til å merke en betydelig forbedring av lydkvaliteten på tribunene. Et splitter nytt lydanlegg er på plass. Det finjusteres lørdag ettermiddag for å gi optimal bass og diskant både med tanke på kommentator og musikkinnslag.

Det er vanskelig å fatte at lørdagens byggeplass skal fremstå som Tippeliga-arena allerede søndag. men det skal den - og den blir noe å være stolt av. Forholdene for spillerne er prima.

Da gjenstår det bare å fylle tribunene.

Masse bilder under!Full fart også med arrangementsforberedelser. Mange formaliteter må på plass.
Spillende markedssjef Vidar Riseth selger skilt til sistse sekund, og opp må de. Lift er eneste mulighet på den høye tribunefronten.
Kari Isnes kopierer instrukser til vakter, billettselgere og kioskbetjening. De frivillige må kjenne oppgavene sine til fingerspissene.
Setenummerering på den nye tribunen. Rundt 2000 klistrelapper skal på plass.
Tomas Myhre og keepertrener Bjørge Fedje trener intenst ved klokkesvingen, tilsynelatende uanfektet av all dugnadsinnsatsen som foregår rundt dem. Keeperen ser betryggende sprek ut.
Rasta Glass støtter KIL, og sørger selv for montering av egne skilt.
Kjøkkengjengen fõret som vanlig dugnadsgjengen. Pølser i dag. Det blir det vel på de fleste i morgen også.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor