Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tap mot Lillehammer

Publisert  21.06.2006
KIL/NTG tapte 2-1 hjemme mot Lillehammer onsdag kveld.  
Selv om det var KIL/NTG som dominerte store deler av kampen, ble det til slutt nok et tap for gutta. Motstanderne var best foran begge målene. Vi klarte ikke å omsette de til dels enorme sjansene våre i scoringer, samtidig som vi tapte avgjørende dueller i forkant av baklengsmålene våre.

- Vi er rett og slett ikke gode nok om dagen. Tabellen viser nå at vi er et bunnlag, og vi må nok begynne å oppføre oss deretter, sa trener Morten Kristiansen etter kampen.

Vi må si oss enige i dette. En forklaring er det at flere sentrale spillere er ute med skader og sykdom, men det er allikevel veldig merkelig at laget går fra å spille en kjempekamp i 3. divisjon på lørdag til å senke seg ned på onsdag.

Det begynte dårlig. En Lillehammerspiller fikk stå alene 25 meter fra mål helt upresset. Han klinte til på halv volley, og ballen føyk inn i nettet bak Jan Martin Knashaug.

Etter dette målet var KIL/NTG gode ut første omgang. Tempoet ble skrudd opp og da hang ikke Lillehammer med. Vi spilte oss til flere gode sjanser, men utlikningen lot vente på seg. Den var det indreløper Aleksander Eggum som sto fordrøye fem minutter før pause. Fra 18 meter skaut han nede i keepers høyre hjørne.

I andre omgang fortsatte presset, og Chris Lundhaug og Stian Habberstad hadde hver sin store mulighet til å score ledermålet. I stedet kom det et baklengs. En tverrsoverpasning ble snappet opp, og bortelaget kontret inn vinnermålet 2-1.

KIL/NTG - FF Lillehammer 1-2 (1-1)
Gjemselund bane 2, 30 tilskuere

Gult kort for KIL/NTG: Hans Martin Forfot

0-1 (11)
1-1 Aleksander Eggum (38)
1-2 (73)

KIL/NTG (4-3-3)

Jan Martin Knashaug
Kjetil Simonsen
Chris Lundhaug
Rune Tungen (K)
Kjetil Elfving
Aleksander Eggum
Kjetil Sørum
Hans Martin Forfot
Jon-Kristian Krybelsrud
(André Bjørkheim i 7 min.)
Stian Aaserud
(Stian Habberstad i 30 min.)
Kristian Jahr

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor