Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En ut = en inn?

Av Vegard Herlyng. Publisert  23.03.2010
Kristian Jahr fortsetter karrieren i Notodden. Tar noen hans plass i Kongsvinger?  

Morten Kristiansen

Kristian fikk som kjent ikke spilletid i Adeccoligaen i fjor, og ble lånt ut til Valdres. Der gjorde han sine saker bra.

- Da Kristian kom tilbake tok vi en ny evaluering og etterhvert kom vi frem til at veien til spill i Tippeligaen ble litt lang. Derfor satte vi oss ned sammen med Kristian og ble enige om at det viktigste for han er å få spilletid på så høyt nivå som mulig. Da er ikke 3. divisjon hos oss noe godt tilbud, og vi ble enige om at en overgang til Notodden passet bra, sa Morten Kristiansen til kil.no mandag.

Om noen tar plassen til Kristian i Kongsvinger er ikke sikkert, men at vi får se yngre krefter på trening kan vi regne med:

- Nå har juniorene endelig kommet hjem fra Tyrkia og vi skal ta en vurdering på hvem av dem vi ønsker å ha med på trening. Det blir nok en til to av juniorene som skal trene med A-laget på fast basis. Det kan ende med profesjonell kontrakt, røper KILs sportslige leder.
Kongsvingergutten Enver Sjøli kan være en av juniorene det kan bli satset ekstra hardt på.


Han forteller at Tippeligaen er referansen, men at unggutta skal få god tid til å vise seg frem.

Vikingspiller Vidar Nisja var ønsket av Kongsvinger, men takket sist uke nei. KILs sportslige leder forteller at de ikke har gitt opp i forhold til å forsterke laget:

- Vi sonderer stadig markedet og jeg har forhåpninger om at vi skal få inn en spiller til. Først og fremst ønsker vi en permanent overgang, men det kan ende med at vi låner en spiller.

Sjekk KIL Toppfotball sin juniorstallen her.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor