Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Topp motstand

Publisert  23.06.2006
Odd har vært en meget positiv overraskelse i Tippeligaen i år. Fredag setter KIL-gutta seg på bussen til Skien for å spille treningskamp mot dem.  

Harald Stormoen har sleit litt med skade før de siste kampene før ferien, nå rapporteres han å føle seg skremmende bra.
Selvfølgelig må man forvente tøff motstand når man spiller mot laget som for tiden ligger på tredje plass i Tippeligaen, men etter tre gode treningsdager vil det helt sikkert være godt for laget å få en gjennomkjøring i ordentlig kamp. Så spørs det da om trenerne vil røpe noen hemmeligheter i denne kampen. Første motstander etter seriepausen er som kjent Pors, og de vil garantert ha spioner på plass på Odd Stadion i morgen.

Kjenner vi Skogheim rett så bryr han seg nok ikke så mye om dette. Det viktigste blir å få i gang de som er mest aktuelle neste søndag.

En av de som av den grunn fort kan bli dyttet ut på benken i morgen er Ørjan Berg Hansen. Han har karantene i begge de to første seriekampene i juli, i tillegg til cupkampen mot Fredrikstad. Med bakgrunn i dette tror vi nok helst at andre midtbanespillere vil bli prøvd fra start. Både Peter Lindau og Harald Stormoen er klare til kamp igjen, og dermed er det nok av folk å velge mellom.

En viss spenning er det også knyttet til hvem som foretrekkes på spissplassen. Ragnar Koffeld har startet alle seriekampene i år, men Bjørn Inge Rødfoss fikk tillit mot sine gamle lagkamerater i cupens 2. runde. Det ryktes også fra treningsfeltet om at han har vært positiv etter ferieoppholdet.

Vi prøver en aldri så liten nyvinning på kil.no under kampen. Dersom teknikken er med oss, vil vi overføre kampen live på www.kil.no. Oppgjøret begynner allerede klokken 1500, så her er det om å gjøre å snike seg tidlig vekk fra jobb for å rekke starten. Alternativt kan man jo forsøke å imponere sjefen med å jobbe overtid på sankthansaften.

KIL sitt lag er ennå ikke tatt ut, men troppen er som følger:

Eriksen, Thomsen, Kamark, Byfuglien, Wibe-Lund, Ryen, Odden, Rønning, Berg Hansen, Skjærvold, Lindau, Stormoen, Fremming, Olausson, Holtet, Rødfoss, Gundersen og R. Koffeld.

Per Verner er klar for å gjøre livet vanskelig for Odd sine angripere - og kanskje også forsvarere.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor