Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  23.03.2010
Om kulde, publikumstall og hodeplagg  

Det er fortsatt vinter på Vinger. Magne Sturød tar corner mellom snøhaugene.
Værmessig må vi vel kunne si at vi fikk oppleve et tverrsnitt av mars måned på søndag. Det begynte med snøvær, gikk over til sol og endte med atskillige kuldegrader. At noen potensielle publikummere brukte dette som unnskyldning og satte seg hjemme i godstolen i stedet for å gå på Gjemselund utelukker vi ikke, men det er synd at ikke kvantiteten på publikum var bedre.

Kvaliteten kan vi imidlertid ikke klage på. Allerede før kampstart viste KIL-supporterne oss at de var godt forberedte til sesongstart. Et gigantisk banner ble bredt utover hovedtribunen i minuttene før dommeren blåste igang oppgjøret.

Peter Kovacs er en stor mann. Her er det Carl Eirk Torp som ikke rekker helt opp.
Odd er et godt lag med en stor spiss ved navn Peter Kovacs. KILs forsvarere klarte stort sett å ha ham under kontroll, men på de to målene vart vi nok litt for opptatte av det rødetoppede fyrtårnet og slapp de andre hvite for lett til.

Vi avslutter synsinga og går over til fakta:

Sjanser KIL – Odd Grenland
1. omgang: 3-3
2. omgang: 3-5

Cornere KIL – Odd Grenland
1. omgang: 1-3
2. omgang: 4-4

Pluss: Trykket vi satte mot slutten av kampen. Etter reduseringen til 2-1 klarte vi virkelig å stresse gjestene. Hadde det blitt utlikning med 5 minutter mer spilletid?

Minus: Publikumstallet. 2412 tilskuere er for dårlig på tross av minusgrader i mars.

Overraskelsen: At kommentatorene for TV2 og Fotball Media i TV-tårnet stilte med hver sin caps med KIL Supporterklubbs logo. Da de kom til Gjemselund oppdaget de at det var vanskelig å se kampen på grunn av sterkt motlys. KILs mediasjef Tor Inge With hadde imidlertid løsningen. Han gikk sporenstreks i Supporterbua og gjorde innkjøp!

Edier med moderat jubel etter reduseringen, men dessverre kunne han ikke juble for poeng
PS: Gjemselund har blitt utbedret på mange måter før Tippeligacomebacket. Alt fra kiosker til bredbåndsforbindelse har fått en opprustning. Klubben er evig takknemlig for all hjelp. Det aller aller meste har skjedd på dugnad.

PS: Edier Frejd spilte sin 25. kamp for KIL og scoret sitt 5. mål. Vidar Riseth spilte sin 60. og Ørjan Berg Hansen sin 90. kamp for KIL.

PS: Av felles spillere for de to klubbene husker vi i farten Erik Holtan, Tor Arne Sannerholt og Tor Gunnar Johnsen.

PS: Olav Dalen satt på KILs benk som reserve for Thomas Myhre. I ettertid fant medisinske undersøkelser faktisk ut at han satt der med punktert lunge!

PS: På slutten av kampen kunne vi se røyk over banen. Dette var ikke ulovlige supporterstreker, men frostrøyk fra Glomma.

PS: Snart kan Kongsvinger få et nytt eliteserielag. Kongsvinger Futsal med tidligere KIL-spillere som Herman Odden, Kjetil Gerhardsen, Kristian Jahr og Lars Sørlien i spissen spiller i helga playoff for opprykk. Vi ønsker dem lykke til. Les mer på deres hjemmeside.

PS: For 20 år siden vant KIL 2-1 mot Brann i Bergen. Cato Holtet scoret begge for KIL mens Mons Ivar Mjelde utliknet for hjemmelaget. 2. serierunde den gang var forøvrig 6. mai.

PS: For 10 år siden tapte KIL 2-1 borte mot Tromsdalen. Caleb Francis scoret KIL-målet.

PS: I disse tider for 5 år siden var vi i kil.no opptatt av overganger. Spesielt lette vi etter en ny keeper etter at Andre Ulla ble skadet på La Manga.

Sitatet:

- De kunne likeså godt gitt prisen til Biffen

Thomas Myhre unnet materialforvalteren heder å ære etter selv å ha blitt kåret til dagens KIL-gutt.

Flotte hodeplagg hos TV-gjengen!


Har Olav Tuelo Johannesen svart belte i karate?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor