Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tja

Publisert  23.06.2006
Odd var best og mest effektive, men det var også positive ting fra KIL i dag.  
Skogheim og Sønsterudbråten var fornøyd med første omgang, men ikke med andre.

kil.no fulgte kampen live.

Positivt er ikke et begrep vi kan bruke om starten av kampen. Før minuttet hadde gått hadde vi fått en ball i baken – det etter noe som må være en av tidenes keepertabber av en i KIL-drakt. Ballen trillet mot Fredrik Eriksen, og han hadde tilsynelatende full kontroll. Resten lar vi keeperen fortelle selv.

- Jeg sparket i bakken og falt. I det jeg tok meg for med armen, traff den ballen, som igjen forsvant mellom beina mine, forteller Eriksen.

Olof Hviden-Watson var på plass for å score det enkleste målet i sin karriere. Han kunne sette ballen i helt åpent mål uten at noen forsvarere var i overskuelig nærhet.

Etter denne sjokkåpningen ble det tungt for KIL i noen minutter, men anført av en opplagt Mads Kristian Skjærvold på midtbanen, jobbet vi oss til å få et aldri så lite overtak i banespillet. Bjørn Inge Rødfoss kriget også godt på topp, og ved et par anledninger vant han ballen så høyt oppe at det fort kunne ha gitt oss store sjanser dersom ballen hadde rullet i riktig retning.

Vår første sjanse kom etter et knapt kvarter. Patrick Holtet slo corner, og Kai Olav Ryen møtte med pannebrasken. Ballen gikk over mål, men det var ikke mye om å gjøre at vi utliknet her. I denne perioden var vi gode, men vi så tegn på det som skulle bli gjennomgangsmelodien. Vi var gode fram til den siste tredjedelen av banen, men der sa det stopp.

Både Paul og Mads har anlagt sommersveis. I tillegg viste Mads riktig så sveisent spill.
Flere ganger kom vi også godt rundt på kantene. Mange spillere kom i gode posisjoner til å legge inn, men konsekvent ble innleggene for dårlige. Odd var gode til å utnytte våre feil, og 2-0 målet kom etter at vi mistet ballen høyt på banen. De gikk raskt i angrep ved hjelp av en langpasning over på venstresida. Der klarte ikke Kjetil Kamark å løpe opp prøvespillende Jacob Rasmusen. Selv om Eriksen fikk en finger på ballen klarte han ikke å forhindre scoring.

I pausen byttet KIL inn tre friske spillere, men allikevel kunne det se ut som om laget nærmest sov de første minuttene i andre omgang. Det benyttet hjemmelaget til å score to mål til. Vi ble hardt straffet for ikke å være på nett, og det er nok noe vi bør ha i bakhodet den 5. juli da vi møter Fredrikstad i en langt viktigere kamp.

- Denne kampen viser meg at det ikke er noen umulighet å slå et Tippeligalag, heller ikke Fredrikstad. Da må vi imidlertid være uhyre skjerpet og presise. De gode lagene står ikke med lua i handa, de griper mulighetene så fort de får dem, sa trener Vegard Skogheim etter kampen.

På stillingen 4-0 klarte vi å stabilisere igjen, og nå byttet også Odd inn en del spillere. Det gjorde at de ikke skapte all verden den siste halvtimen. Imidlertid klarte vi å få inn et trøstemål, og gledelig nok var det etter et særdeles pent angrep. Ørjan Berg Hansen hadde ballen på midten og Tore Andreas Gundersen kom på et flott løp inn fra høyrekanten sin. Med en nydelig stikker spilte Berg Hansen Gundersen alene gjennom med landslagskeeper Rune Jarstein. Her gjorde ikke Flisagutten noen feil, rundet ham og satte ballen i åpent mål fra nesten død vinkel.

Gundersen var forøvrig en av de mest positive i dag. Vår aller beste var de fleste enige om at Mads Kristian Skjærvold var. I første omgang var han glimrende og også etter pause var han en av de som var mest positive.

Tore scoret trøstemålet - et riktig så vakkert sådant.

Odd – KIL 4-1 (2-0)
Odd Stadion, 150 tilskuere

Ingen gule kort


1-0 Olof Hvidén-Watson (1)
2-0 Jacob Sørensen (32)
3-0 Espen Ruud (49)
4-0 Chris Joyce (56)

KIL (4-3-3)

Fredrik Eriksen
Kjetil Kamark
(Håkon Wibe-Lund fra 46.)
Per Verner Rønning
Kai Olav Ryen
(Herman Odden fra 76.)
Kjetil Byfuglien
Mads Kristian Skjærvold
Harald Stormoen (K)
Lars Erik Fremming
(Ørjan Berg Hansen fra 46.)
Tore Andreas Gundersen
Bjørn Inge Rødfoss
(Ragnar Koffeld fra 63.)
Patrick Holtet
(Paul Olausson fra 46.)

Så Tom Nordlie noen nye Startspillere i dag mon tro?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor