Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Legger meg flat

Av Vegard Herlyng. Publisert  06.04.2010
Vidar Riseth beklager sin egen slakt av linjemannen. Her har du begrunnelsen:  


Riseth gikk på riksdekkende fjernsyn hardt ut mot dommertrioen etter tapet mot Aalesund. En dag etter hendelsen har han studert bildene nøyere:

- Etter kampen var jeg skråsikker på at det var offside. På de bildene TV 2 viste meg var det ikke lett å se om det var offside eller ikke. Da ble det slik jeg trodde det var. I tillegg var supporterne på linje og de sa jo sin klare mening resten av kampen. Det og hva andre sa umiddelbart etter kampslutt påvirket meg nok også, sa Riseth til kil.no tirsdag.

Han prøver med det ikke å bortforklare sin egen oppførsel:

- Nei, jeg beklager den. Slikt skal jeg aldri si, enten det er offside eller ikke. Jeg var veldig frustrert og sa for mye. Det var en korrekt avgjørelse av linjemannen, slo han fast.

- Vi skal være forbilder og det var jeg ikke i går. Det beklager jeg og jeg har sendt ut en pressemelding slik at også riksdekkende media får med seg beklagelsen. Jeg legger meg flat, sa kapteinen som glatt innrømmer at både han og de andre i fireren bak skal gjøre en bedre jobb enn det som ble vist ved den nevnte situasjonen.

Situasjonen kan du ser her.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor