Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Varm seier

Publisert  03.07.2006
KIL slo Pors 3-1 i den første kampen etter ferien.  

Skjærvold hadde en god kamp.

Midt mellom kvart- og semifinaler i VM startet serien opp igjen i dag.

KIL var heldigvis ikke inspirert av den defensive fotballen i kvartfinalene, for vi gikk rett i angrep og scoret to mål i kampens første minutter.

Først ble Gundersen spilt nydelig gjennom av Skjærvold. Han fosset nedover høyresiden, inn mot mål og satt ballen i det nærmeste hjørnet for keeper.

KIL styrte kampen og skapte flere sjanser i starten. Det neste målet kom etter at Kim Engen i Pors-målet glapp et innlegg. Gundersen fikk en tå frem slik at ballen ble frigjort, og Stormoen headet inn i det tomme buret.

Fremming blokkerer et skudd.

Flott kjempet av KIL, men også svakt spill av Pors-keeperen ved anledningen. Ellers var det mye pent spill av KIL i perioder, mens Pors var tamme.

Midt i første omgang måtte Patrick Holtet gi seg, og Paul Olausson kom inn på venstre ving.

De fikk sikkert litt kjeft i pausen, for i starten av andre omgang tok Pors initiativet. Allerede etter ett minutt scoret Eldar Hadzimehmedovic da han ble spilt igjennom og kom alene mot Eriksen.

Rødfoss kjempet godt på topp.

Våre spillere beholdt roen selv om Pors fikk inn et høyere gir. Mads Kristian Skjærvold spilte en god kamp på midtbanen, og han satte inn 3-1 et kvarter ut i andre omgang på et pent skudd fra utenfor 16-meteren.

Resten av kampen hadde vi igjen kontroll og kunne også ha scoret et fjerde mål med litt mer flaks og dyktighet.

Dagens seier var vel fortjent og viser at vi er verdig posisjonen på øvre halvdel av tabellen. Vi prøver alltid å gå i angrep selv om vi leder. Selv om pasningene ikke alltid treffer, holder vi oppe et brukbart tempo, vi vinner og får en god start på den lange sommer- og høstsesongen.

På onsdag er det cupkamp på Gjemselund. Fredrikstad kommer på besøk, og vi gleder oss.

For fakta - se kamper

 

 

 


Det gikk med noen liter drikke i varmen.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor