Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Rett skal være rett

Av Vegard Herlyng. Publisert  16.04.2010
Vi glemte mange felles spillere, og Glåmdalen fikk ufortjent pepper i "Dei faste postane"  

Henry (med ring rundt til venstre) og Kai (med ring rundt til høyre) var uansett hvordan man snur og vender på det begge blant KILs beste mot LSK

Det hender vi glemmer en felles spiller etter to i vår faste, men uhøytydelige oppramsing av felles spillere etter A-kampene. Etter LSK-kampen var vi litt mer glemske enn vanlig.

Hele seks mann har vi fått mailer om. Vi har ikke sjekket om de virkelig har spilt A-lagsfotball for både Lillestrøm og Kongsvinger, men vi ramser opp Terje Holt, Runar Kinn, Tore Krogstad, Tore Kordahl, Geir Frigård og Tore Andreas Gundersen.

I tillegg skrev vi følgende i en PS:
Glåmdalen kåret Kai Risholt til KILs beste, men i papiravisa mandag fikk spissen «bare» 5, mens Henry Joseph Shindika fikk 7.

I ettertid viser det seg at dette slett ikke er et bevis for hvor vanskelig det er å bestemme seg når man skal sette børs. Glåmdalens utsendte var nok enige med seg selv både like før og rett etter kampslutt, men klubbens mann på stadion henvendte seg til feil mann på pressetribunen om KILs beste. Dermed var det NTB sin mening som ble presentert som Glåmdalens på Gjemselund. Vi beklager dette.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor