Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fredrikstad neste

Publisert  05.07.2006
Blir det en cupbombe på Gjemselund?  
Gjestene fra Tippeligaen er naturlig nok favoritter, men ingen i KIL mener at man på noen som helst måte har tapt på forhånd.

- Jeg vil ikke røpe hele taktikken vår, men vi kommer definitivt ikke til å ligge med ti mann på sekstenmeteren fortalte Vegard Skogheim til kil.no tirsdag ettermiddag.

- Det måtte i såfall være på deres sekstenmeter, fortsatte han.

Noe smårusk er det i laget. Patrick Holtets skade fra Porskampen ble som ventet ikke leget tidsnok til cupkampen, men heldigvis gikk det bedre med Kjetil Kamark. Han er frisk som en fisk og spiller definitivt fra start. En uheldig mann er Vangjel Mile. Ut fra formasjonstreninga på mandag så det ut som om han skulle få spille fra start onsdag, men under den samme økta ble han skadet. Skadene ser ut til å forfølge albaneren som kom til KIL i vinter.

Noe overraskende velger Vegard Skogheim å bruke Håkon Wibe-Lund som flankespiller. At han ikke bruker Paul Olausson har å gjøre med svenskens fysikk.

- Jeg tror ikke Paul har godt av å spille hele kamper så tett på hverandre. Håkon får sjansen fra start nå, så får Paul eventuelt gjøre et innhopp, sa Skogen.

Det andre byttet fra søndagens kamp er at Ragnar Koffeld henviser Bjørn Inge Rødfoss til benken. Det betyr at Koffeld får sin "ordentlige" debut i NM; mot Eidsvoll Turn kom han inn som innbytter og spilte et minutt.

KIL sitt lag blir dermed:

Eriksen - Kamark, Ryen, Rønning, Byuglien - Skjærvold, Stormoen, Fremming - Wibe-Lund, R. Koffeld, Gundersen

På benken sitter Thomsen, Odden, Lindau, Rødfoss og Olausson

For øvrig kan vi informere at sesongkort ikke gjelder for NM-kamper. Billettprisene er ellers som vanlig:

Sittetribune: 120 kr
Ståtribune: Voksne 100 kr - Barn/Honnør 50 kr

Bortesupportere har egen plass og egen inngang på ståtribunen. De bruker den nordre inngangen på ståtribunen - nærmest Oslo.

Håkon Wibe-Lund kommer inn på laget i stedet for skadde Patrick Holtet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor