Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Haugesund for døren

Av Jo Raabe. Publisert  23.04.2010
Her leser du om hvordan gutta og lagledelsen forbereder seg til kampen.  

Om det blir dette flyet eller et annet SAS-fly er foreløpig usikkert!
En islandsk vulkan har skapt problemer for de flyreisende den siste uka, og har også gitt KILs reiseledere en ekstrajobb. Laget er booket inn på fly til Haugesund lørdag kveld, men har også en backup i form av buss. Isåfall har troppen en nitimers tur foran seg over fjellet til Vestlandet.

I skrivende stund ser det ut som om hele Norge forblir askefritt i helga og dersom dette slår inn vil det vil si at KIL satser på SAS. Den endelige avgjørelsen tas dog ikke før på lørdag.

Midlertidig trener Øyvind Eide forteller at de vil ta hensyn til underlaget på Haugesund Stadion
Heldigvis har verken spillere eller trenere måttet fokusere på logistikken. I følge trener Øyvind Eide har de hatt ei fin treningsuke på kunstgresset på Gjemselund. Han er ikke bekymret for at KIL ikke har vært på naturgress siden Spaniaukene i månedskiftet februar/mars.

- Hvis vi skulle ha trent på gress i Kongsvingerdistriktet hadde det blitt på et så dårlig underlag at det nok hadde gått veldig ut over kvaliteten på øktene. Nå har vi i stedet kunnet forberede oss på perfekt underlag med gode treninger i vante omgivelser.

Perfekt underlag er det definitivt ikke på Haugesund Stadion. Gresset der har tidligere i år blitt sammenliknet med et potetland. Eide la ikke skjul på at det tas hensyn til dette.

- Haugesund tar hensyn til underlaget når det legger opp sin taktikk, og da er det jo naturlig at vi gjør det samme, fortalte han uten å røpe noen detaljer.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor