Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tap i Haugesund

Av Lasse Andreassen. Publisert  25.04.2010
En dårlig kamp endte 3 - 0 til hjemmelaget  

FKH dominerte 1. omgang med noe sånt som 9 - 1 i sjanser. Haugesund angrep ved hver minste sjanse, og KIL hadde mer enn nok med å holde unna og avklare. Det kunne fort ha stått både 3 og 4 mål baklengs i protokollen. Ingen tvil om at gresset var katastrofalt dårlig, men dette gjaldt begge lag, og KIL hadde på forhånd bestemt seg for å tilpasse spillet etter det dårlige underlaget. Planen fungerte bare ikke helt de første 45 minuttene.

2. omgang var bedre, men Haugesund klarte å putte på to kjappe mål helt mot slutten. KIL satte inn Mame Niang etter pausen, gikk over til 4-4-2 og fikk i større grad til et mer offensivt spill med lange baller inn mot Niang. Han var i nærheten ved et par tilfeller, men klarte aldri å skape noe farlig. FKHs to siste mål kom på kontringer med et KIL-forsvar i ubalanse etter høyt press i forkant.

Ingen grunn til å dvele for lenge ved denne kampen. Roger Risholt sa vel det de fleste tenkte etter kampen: - Det er nesten urettferdig at Haugesund ikke leder 6 - 0 etter pause. Så dårlige var vi, sa Roger, som heller ikke var fornøyd med egen innsats.

FKH vant en fortjent seier, må vi dessverre si. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor